Wind River: Gyilkos nyomon – Vélemény

Wind River

Wind River: Gyilkos nyomon

Igaz történeten alapuló misztikus/nyomozós/dráma. Személyesen az igaz történetes filmeket szeretem, mivel mindegyik elmesél egy történetet, hogy mi emberek valójában milyenek vagyunk és mikre vagyunk képesek mind rossz és mind jó értelemben. A film végén csak arra tudtam gondolni, hogy nem hagyom soha, hogy bármi is történhessen a családommal.

wind river, gyilkos nyomon, wind river gyilkos nyomon, revolhungary.com, revolhungary, jeremy renner, jeremy renner film,

A film úgy kezdődik, hogy egy fiatal lány menekül valami elől a -30 fokos éjszakában mezitláb, ahol farkasok és pumák élnek. Másnap megtalálják a lány holttestét és semmi nyom nem utalt arra, hogy megölték volna. A hidegben való menekülés során a tüdeje megfagyott és a saját vérébe fulladt bele. A lány igazi harcos volt és több mint 10 km-t futott mezitláb a havas területen a Wind River rezervátumban, ami Wyoming államban van az Egyesült Államokban. Kiderült, hogy megerőszakolták, de mivel nem volt jel arra, hogy megölték nem nyilváníthatták gyilkossági ügynek. A főszereplő Jeremy Renner (szinkron Stohl András) remekük alakít és igazi hősnek tekintem az általa alakított karaktert. Mit tennénk meg, ha megtudnánk, hogy a szerettünk nem csak meghalt, de a halála előtt kifejezetten szenvedett? Nem mindeninek ajánlatos megnéznie ezt a filmet, mivel eléggé felkavaró, de sajnos igazi érzelmeket, történetet mutat be és nagyon is valóságos.

wind river, gyilkos nyomon, wind river gyilkos nyomon, revolhungary.com, revolhungary, jeremy renner, jeremy renner film,

Én személyesen ajánlom minden olyan embernek, akinek vannak szerettei, mert néha nem árt, ha elgondolkozunk azon, hogy mi mindenkünk van és mi lenne, ha nem lenne. Én hálás vagyok mindenért, amim van és minden napomat boldogan töltöm, hogy van családom.

Wind River: Gyilkos nyomon

A szereplő válogatás, a rendezés és a képi világ tökéletesen lett megcsinálva.

10/8 pont

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]