Will Smith és fia, Jaden Smith új vállalkozást indított: JUST Water néven

JUST Water

Az amerikai színész és social media óriás Will Smith fiával, Jaden Smith-el egy különleges projekten dolgoznak. Megreformálnák a 16 milliárd dolláros palackozott víz piacot az új termékükkel, ami nem más, mint a JUST Water. A lényeg, hogy a vizet, nem pet palackban árulnák, ami hatalmas szerepet tölt be a környezet szennyezésben, hanem növényi és papír alapú anyagokból készült palackokban lenne kapható.

Jaden Smith a víz vállalkozó interjúja:

Ezzel a környezet szennyezés elleni versenyben lépnénk előre hatalmasat, illetve a cél, hogy a vásárlókat “jó érzés” fogja el, amikor a JUST Water márkájú vizet isszák. Igazából annyira egyszerű, de pont ezért nagyszerű az egész projekt, hogy csodálkozom, hogy előttük senki nem vágott bele hasonlóba (legalábbis nem tudok róla).

James Corden Show Carpool Karaoke-ban is feltűnt a JUST Water Will Smith-el:

Ha valaki vállalkozáson töri a fejét, akkor azt tudom tanácsolni, hogy akár a legegyszerűbb ötlettel is válhat siker sztori, csak legyen valódi célja a projektnek és soha nem szabad feladni! Minden egy álommal kezdődik, a kérdés az, hogy kitartasz-e amellett az álom mellett…

VÁLLALKOZÁS – WILL SMITH – JADEN SMITH – JUST WATER

Mondd el a véleményedet