Volkswagen Touareg 2018: A Hight-Tech és “olcsó” Bentley Bentayga

Volkswagen Toureg

A LegModernebb Suv

A dízelbotrány után a Volkswagen szinte mindent megtesz azért, hogy a Volkswagen újra a legmegbízhatóbb márkák közé tartozzon. Az Arteon, T-Roc és a harmadik generációs Touareg hihetetlenül modern, minőségi és trendi megjelenéssel és felszereltséggel hódítja meg a világot.

Az új Touareg-ben egyszerűen minden megvan, amit az autóipar tud 2018-ban. Mivel a Volkswagen konszernhez tartózik a Bentley, a Porsche és az Audi is, így szinte minden megtalálható a Touareg-ben is, amit a Q7-ben, a Cayen-ben és a Bentayga-ban találhatnánk meg 30-40-50 millióért.

A Touareg 17 milliótól indul és 23 millióig tudjuk feltornázni, de abban minden benne lesz, ami csak létezik.

Az elődjénél hosszabb (7,7 centivel) és szélesebb (4,4 centivel) az új generáció szebb és könyebb is. Hiába lett nagyobb, 106 kilót fogyott, ami a részben alumínium karosszéria, a teljesen alu futómű és további fogyókúrás fejlesztések eredménye. A fejlesztés a hűtőrendszert, a kipufogót, az elektronikát, a hajtásláncot, az üléseket – lényegében mindent érintett.

Alaphelyzetben 810 literes a raktér, 113-mal több, mint korábban. Az egyik legérdekesebb újítás a szuper, 128 egységből álló, LED-mátrixos reflektor. A Night Vision éjjellátó rendszer hőkamerája felismeri az embereket és az állatokat is, ennek köszönhetően balesetmentes vezetésre számíthatunk.

Annyira jól sikerült a Touareg, hogy az egyik legkönnyebben kormányozható, autónál a Golf-nál, alig 20 centiméterrel nagyobb a fordulási íve, a behemót Touareg-nek – HIHETETLEN.

A legnagyobb motor, amit lehet rendelni a Touareg-hez egy V8-as TDI motor, ami 420 lóerő hibrid hajtáslánccal kiegészítve.

Az új Touareg-ről bővebb információk az Volkswagen oldalán: Az új Touareg

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet