Védelem a Facebook követés ellen: Megújúlt az AdBlock Plus

ADBLOCK, ADBLOCK PLUS, REKLÁMBLOKKOLÓ, NETFLIX, FACEBOOK, FACEBOOK PIXEL

AdBlock Plus

Reklámblokkoló

Sok embert zavar, hogy bármit csinálunk az interneten a reklámok “követnek” bennünket. Ha rákeresünk például egy Nike cipőre, akkor akár hetekig láthatunk Nike cípős reklámokat a felkeresett oldalakon, Facebook-on, Youtube-on stb.

Ennek vége!

Az AdBlock Plus frissült, aminek köszönhetően blokkolhatjuk a Facebook követőt (Facebook Pixet), ami hatalmas segítség volt az eladóknak, de hatalmas átok volt a legtöbb esetben a “vevőknek”. Tény minimális haszna volt vevői szempontból is, mivel előfordulhat olyan szituáció, amikor megfog egy ajánlat, de elfelejtjük, hogy még is melyik ismeretlen oldalon láttuk azt.

Egy egyszerű videó, ahol láthatjuk, hogy hogyan kell feltelepíteni az AdBlock-ot Google Chrome böngészőnél:

A GDPR-nak köszönhetően komoly szigorításokat kellett eszközölnie a legtöbb cégnek, de talán az AdBlock lépése lehet az igazán hasznos a felhasználók szempontjából – mivel nincs semmilyen adatvédelmi program, ami megvédené a felhasználókat a profi hackerektől. Az AdBlock esetében látványos változást lehet tapasztalni egy átlagos felhasználónál is. Sokkal nyugodtabb az internetezés reklámok nélkül.

Az AdBlock Plus csapata gondolt a Netflix nézőkre is és kiadták a Trailer Blokkolót is, amivel nem lesz több film előzetes…

Persze felmerülhet a kérdés, hogy miből élhetnek az olyan cégek, mint például az AdBlock. Nos, azért az ilyen cégeket nem hülyék vezetik. A legnagyobb cégekkel megállapodást kötnek, hogy bizonyos esetkeben engedjék át a reklámokat, amiért nagyon sokat fizetnek.

AZ ADBLOCK PLUST ITT TUDOD LETÖLTENI GOOGLE CHROME BÖNGÉSZŐHÖZ: ADBLOCK PLUS

AZ ADBLOCK PLUST ITT TUDOD LETÖLTENI FIREFOX BÖNGÉSZŐHÖZ: ADBLOCK PLUS

Szabadulj meg az idegesítő reklámoktól, akár a Youtube reklámoktól is…

ADBLOCK, ADBLOCK PLUS, REKLÁMBLOKKOLÓ,

NETFLIX, FACEBOOK, FACEBOOK PIXEL

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet