Üzlet: Az Űrturizmus elkezdőtött / Virgin Galactic & SpaceX

virgin galactic, virgin űrutazás, űrutazás, űrturizmus, spacex, richard branson

Az Űrturizmus elkezdőtött – Virgin Galactic & SpaceX

Valószínűleg mindenki tisztában van azzal, hogy Elon Musk és a hozzáköthető vállalatok mennyire sokat fektetnek a jövőbe, viszont kevesebb szó esett talán a másik legjelentősebb embernek és cég csoportjának az érdemeiről.

A Hyperloop-ot is közösen fejlesztő Virgin Csoport és SpaceX fog osztozkodni az űrturizmus kezdeti fázisában.

Sir Richard Branson tulajdonában lévő Virgin Galactic lett az első magán cég, amely asztronautát jutatott az űrbe

A SpaceX sikereiről szinte mindenki hallott, azonban a Virgin Galacticnak sikerült beelőzni a SpaceX-t az űrturizmusban és még 2018 karácsonya előtt indítják el az első űrturista járatot.

Mennyibe fog kerülni egy űrrepülés?

Az első turisták várhatóan gigászi összegeket fognak fizetni, de a Virgin Galactic célja, hogy a hétköznapi emberek számára is elérhető legyen a világűr. Nyilván erre még várni kell pár évet, hogy a költségek lemenjenek, de biztató a jövő.

Gondoljunk bele, hogy kezdetben csak államfők használták a repülőgépeket, ma már bárki számára elérhető és megfizethető a repülés.

A Virgin Galactic futurisztikus űrrepüléje műküdés közben…

A hihetetlenül futurisztikusnak tünő Virgin Galactic gép már túl van több sikeres repülésen is és mostmár kijelenhető, hogy valósággá vált az űrturizmus.

Elkezdőtött az űrturizmus

A tervek szerint nem csak az űrbe lehet majd eljutni a Virgin Galactic-kal, hanem űrállomásra, később a Holdra és talán mégtovább – a SpaceX-nél is hasonlóak a tervek…

Te elmennél egy körre?

REVOLHUNGARY.COM

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

Mondd el a véleményedet