Újév: Nincs fontosabb a boldogságnál / Tipp 2019-re

boldogság, élet, 2019, újév

2019: Nincs fontosabb a boldogságnál

Olvasd végig, ha szeretnél változtatni – az élet rövid, ne pazarold el

Év végén mindenki elgondolkozik azon, hogy mi történt vele az évben, majd sokszor rádöbbünk, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogyan azt szerettük volna – elkezdődnek az újévi eskü tétetelek, hogy így fogom megváltoztatni az életem, meg így fogok tenni stb.

Cél nélkül nincs értelme az újévi eskünek

Én személyesen nagyon sok hibát követtem el 2018-ban és emiatt sok rossz dolog is történt, de igazából történhet az életben bármi nincs kifogás arra, hogy miért lett rossz vége egy-egy dolgonak.

Az élet 10%-a, ami történik velünk & 90%-a, ahogyan reagálunk a történésekre

Magamról tudom, hogy egyre kevesebb voltam és egyre kevésbé reagáltam pozitívan a dolgokra – biztos voltam abban, hogy megtudom oldani a problémákat, de valahogy nem tudtam igazán lelkes lenni.

Folyton a pénzre gondoltam, pedig van fontosabb

A mennyasszonyom mindig mondta, hogy nincs annál fontosabb, ami kettőnk között van – a boldogságnál nincs fontosabb!!!

Elképesztően igaza volt, mert a pénz valóban nem boldogít. Ha nincs boldogság a többi nem ér semmit. A mai emberek sokszor úgy viselkednek, mintha olyan sok idejük lenne, pedig az élet rövidebb, mint gondolnánk. Nem szabad hátradőlni, mert van még 50-70 évünk hátra…

Felejtsd el a sérelmeidet!

Kikell élvezni az élet minden percét és ha valamit elrontottunk azt megkell oldani. Van, hogy egyetlen mondattal örökre megbántunk valakit és az emberi büszkeség miatt nem is teszünk a megoldásért semmit. Ez FASZSÁG!

Én nagyon sok embert bántottam meg úgy, hogy észre sem vettem – csak akkor vettem észre, amikor azt bántottam meg, aki mindennél fontosabb számomra.

Boldogság! Szeretet! Egészség! Élet! – nincs más, nincs büszkeség, nincs gög, nincs önteltség, nincs utálat

nagyot hibáztam és mindent megakarok tenni, hogy helyre hozzam!

Újévi fogadalom!

Ha megfogadsz valamit, akkor azt tartsd is be! Ne ígérj olyat, amit nem gondolsz komolyan. Ha valamit igazán megakarsz tenni, akkor tedd meg és ne Január 1. döntsön – a változást most kell elkezdeni, most hozd meg a döntést.

  • Le akarok fogyni – kezd el most
  • Meg akarok változni – kezd el most
  • Kedves akarok lenni – kezd el most

A világ kemény hely és ha mindig magadra és a sérelmeidre gondolsz, akkor lefog győzni az élet és véget is fog érni számodra.

A pozitív belső energia ereje

Mindenkinek vannak rossz napjai és ilyenkor a kisugárzásunk is pocsék. Saját tapasztalatból írom, hogy ha belül eldöntöd, hogy boldog leszel és kedves akarsz lenni és jobbá akarsz válni, akkor annak hatalmas változás lesz az eredménye – mások is érezni fogják, hogy jó melletted lenni, hogy jó érezni az energiádat. Sokan hülyeségnek gondolják a lélek energiát, de ez valós dolog.

Hatással vagyunk egymásra és a kedvesség mindig győz.

Legyen sikeres és boldog újéved! 2019 a te éved lesz!!!

Ha szerelmes vagy és van valakid, akkor tégy megérte mindent, amit csak tudsz. Nincs fontosabb a boldogságnál! Mert az élet lényege az, hogy boldogok legyünk…

Mondd el a véleményedet