Tyson Fury: Aki legyőzte Klitschkot és a depressziót

Tyson Fury, aki legyőzte Wladimir Klitschkot és nehézsúlyú világbajnokká vált – akinek megvolt mindene: pénz, hatalom, siker, hírnév, család, de a depresszió őt is lenyomta…

Tyson Fury: Aki legyőzte Klitschkot és a depressziót

Tyson Fury, az ember, aki sokkolta a világot azzal, hogy a legyőzhetetlennek hitt, tökéletes boxolót, Wladimir Klitschkot technikai K.O.-val győzte le és nehézsúlyú világbajnokká vált. Őszintén mondva, ledöbbentem, amikor élőben láttam a meccset és egy viszonylag puding alkatú ember legyőzte, azt az embert, akiről senki nem gondolta volna, hogy veszíteni fog visszavonulása előtt…

Tyson Fury a Klitschko meccs után összeomlott

Mihez kezdenél, ha megteszed a lehetetlent és hirtelen mindent elérsz, amit csak lehet abban, amit csinálsz? Tyson Fury úgy érezte, hogy egyszerűen nem tudja, hogy mit csináljon, mi motiválja, mi hajtsa őt előre, hisz mindene megvan: pénz, hatalom, hírnév, siker és család. Hova tovább???

Ez egy csodálatos és inspiráló történet arról, hogy van kiút és bárki felállhat, ha igazán elhatározza magát. Kezdetben pokolian nehéz lesz, de sikerülni fog… A modern társadalom legnagyobb népbetegsége a depresszió, ami mindenkit elér legalább egyszer élete során és van, aki kitud mászni belőle és van aki nem.

Az élet nehéz, nagyon nehéz, de nem kegyetlen. Amíg élsz, addig van esélyed változtatni. Bármire képes vagy…

Ha tudsz segíts!

Ha ismersz olyat, aki esetleg depresszióval küzd vagy úgy gondolod, hogy segítségre van szüksége, akkor állj mellé és segíts neki visszatalálnia önmagához. Félelmetes érzés, amikor úgy érzed, hogy elveszítetted azt, aki vagy és nem tudod, hogy merre van a helyes út.

Mondd el a véleményedet