Top 10 Legjobban kereső Női Modell 2018-ban

revolhungary, revolhungary.com, webshop, shop, ingyenes szállítás, divat, stílus, póló, fejhallgató, macbook

Legjobban Kereső Női Modellek

Top 10

Mondhatnánk, hogy könnyű a modellek élete, mert egésznap csak drága ruhákat kell hordaniuk és bulizniuk KELL. Nagyon sok dolog kötelező és elvárt a modelleknél, amiről az átlag emberek nem tudhatnak.

A lista alapján talán mégjobban lehet őket irigyelni, mivel egy-egy modell többet keres, mint egy igazi filmsztár vagy egy profi sportoló. Az igazság az, hogy kevés modellt fizetnek meg igazán, de nem kell őket sem sajnálni.

Mindenki maga választja meg, hogy mivel foglalkozik. Ha valakit zavar, hogy egésznap fotózzák és megbámulják a testét, akkor az illető nem fogja bírni, míg másnak ez az álom meló.

Jöjjön a Top 10 női modell (2018)

10. Miranda Kerr

Miranda még csak 13 éves volt, amikor megnyert egy ausztrál modellversenyt. Egy héttel a modellverseny után a 14. születésnapján vett részt első fotózásán. Utolsó iskolai éveiben elvesztette akkori barátját, ami nagyon megviselte Mirandát. Miután kiheverte a megrázó esetet, kötötte első szerződését az ausztrál Chadwick Models, majd a Chic Model Management ügynökségekkel. Ezután egyre sikeresebb lett hazájában és Japánban is. 2004-ben New Yorkba költözött, és szerződést kötött a Next modellügynökséggel. Olyan híres és színvonalas divatcégek bemutatóin lépett fel, mint a Levi’s, a L.A.M.B vagy a Roberto Cavalli.

9. Liu Wen

Ázsia és Kína alighanem leghíresebb modellje, aki nem kínai filmeknek köszönhetően került fel a listára. Liu olyan márkáknak dolgozott, mint pl: Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Oscar de la Renta, Hugo Boss, Alexander Wang, Rag & Bone, H&M, Marni, Lane Crawford, Bergdorf Goodman, Diesel, Gap.

8. Candice Swanepoel

Egy kicsi dél-afrikai faluban született, Mooi Riverben, ahol egy kis tejgazdaságban nőtt fel, ahol marhákkal is gazdálkodtak. Van egy bátyja, Steven. Kislányként is valami különlegeset akart tenni, amire a szülei büszkék lehetnek.

Már 15 éves korában is fontos volt neki a szépség és a divat. Tizenöt éves korában egy durbani bolhapiacon fedezte fel az Ice Model Management egyik ügynöke, Kevin Ellis. Ekkor a St. Anne College lányiskola tanulója lett. Tizenhat évesen elkezdett modellkedni és Európába utazott. Ekkor már Candice már több mint havi 5000 eurót keresett (1,5 millió forint). Két éve telt csupán utazással, Párizs, Milánó, London és Dél-Afrika között. Később elköltözött New Yorkba. Bemutatták néhány nagyon különleges embernek, hogy segítsék őt a pályán, tanították, hogy ő legyen az egyik legjobb mint szakmailag, mint kapcsolataiban. Nem sokkal később kérte fel a Victoria’s Secret, hogy legyen a modellje.

7. Cara Delavigne

Szerződést kötött a Storm Modell Managementtel miután befejezte az iskolát 2009-ben. Delevingne megnyerte az Év modellje díjat 2012-ben, és 2014-ben a Burberry, Murberry Dolce & Gabbana és Jason Wu showban is szerepelt. A színészi karrierjét egy kisebb szereppel indította el 2012-ben az Anna Karenina film átdolgozásából. Ő játszotta Margo Roth Spiegelmant a Papírvárosok című filmben (2015). Valamint szerepelt Enchantressként a Suicide Squad című szuperhős filmben (2016).

6. Rosie Huntington-Whiteley

2010 májusában bejelentették, hogy a Transformers 3. női főszerepét Huntington-Whiteley kapja Megan Fox helyett, amely 2011. június 29-én kerül a mozikba. Korábban egy Victoria Secret-reklámban együtt dolgozott a film rendezőjével, Michael Bay-jel. Az MTV Networks, NextMovie.com-on nevezték őt a ‘Breakout Stars to Watch for in 2011’ kategóriában.

5. Gigi Hadid

Kétévesen kezdett modellkedni, gyerekmodellként dolgozott egy ideig, azonban az iskola miatt abbahagyta, 2011-ben tért vissza a modellkedéshez. Hadid kriminálpszichológiát kezdett el tanulni, azonban tanulmányait felfüggesztette, hogy a modellkarrierjére koncentrálhasson.

Testvére Bella Hadid, aki szintén szupermodell, bár ő a listára nem került fel.

4. Kendall Jenner

A legendás Kardashian család egyik tagja, Kednall Jenner, akinek az édesapja a Caitlyn Jenner (volt olimpiai bajnok, Bruce Jenner). Kendall 2017-ben a legjobban kereső modell volt, aki nem panaszkodhat idei keresetére sem.

Modellkedett a Harper’s Bazaar-nak és a Vogue-nak is. Évek múlva a sok reklám modellkedés után, megjelent a New York-i, párizsi és milánói Divat Hetek kifutóján is.

3. Karlie Kloss

Karlie a leggyörnyörűbb amerikai modellek között van számon tartva, aki nem csak modell, de vállalkozó is. Részben a vállalkozásának köszönheti, hogy a Top 3 legjobban kereső modellje között van.

2. Adriana Lima

Karrierje 1994-ben 13 éves korában kezdődött, amikor a helyi bevásárlóközpontban meglátta őt a Ford modellügynökség alkalmazottja és azonnal szerződést ajánlott neki. Még abban az évben megnyerte a Elite Modell Ügynökség díját, majd két évvel később második helyezést ért el a Ford Supermodel of the World versenyen. A következő évben otthagyta a Fordot, és szerződést kötött az Elite Modellügynökséggel, minek köszönhetően a divat egyik legnagyobb fellegvárába, New Yorkba költözhetett.

No. 1. Gisele Bündchen

És az első helyen Gisele Bündchen, aki a történelem legsikeresebb és legjobb NFL játékosának a felesége és egyben a család legjobban kereső tagja. Bizony, még Tom Brady sem tud annyit keresni, mint Gisele (legalábbis 2018-ban).

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet