Számlázz.hu – Az online számlázó program

Számlázz.hu

A világ fejlődik és kezd háttérbe szorúlni a hagyományos papír alapú ügyintézés szinte mindenhol, aminek sok előnye van.  Az online számlázó programok közül talán a legnépszerűbb a számlázz.hu rendszere, amellyel teljesen NAV biztos számlákat tudunk kiállítani. Nem kell aggódni, hogy komoly hibát vétünk, mivel alapvető dolgok alapból rá kerülne a számlára az alapján, hogy hogyan regisztráltál (alanyi adómentes, egyéni vállalkozó, Kft, Bt stb).

Lehetőség van előre regisztrálni az oldalon, azaz mielőtt elindítod a vállalkozásod már regisztrálhatsz az oldalra, azonban adószámot igényel a rendszerbe való belépésnél, amit csak a vállalkozás elindulása után kapsz meg a NAV-tól. Így nem tudod megismerni előre a felülelet. Ezt gondolom talán a legnagyobb negatív dolognak az oldallal kapcsolatban, mivel az oldallal való ismerkedéshez nem kell adószám csak valós számla kiállításához.

Ingyenes a számlázz.hu program használata, azonban ajánlatos előfizetni a nagyobb díjcsomagokra, amelyek sokkal biztosábba teszik a számlázást.

számlázz.hu, online számlázó program, revolhungary, blog, cikk

4 díjcsomag közül lehet választani: #free #start #digital #profi. Én személyesen a profira fizetek elő. A képen látható árak nettó árak, azaz erre még rájön az ÁFA és azt kell kifizetni (ez a nem ÁFA körörs szól). Ha most tervezel vállalkozni mindenképpen tartsd észben, hogy valószínűleg erre is kell majd költened. Az ingyenesnek vannak korlátai 20 számla/hó, illetve max nettó 250.000 ft.

Lehetőség van a számlázz.hu-t összekötni Fulfilment cégekkel, mint pl: Webshippy, így mégegyszerűbb a számla kiállítás és lekövethetőbb is. Lehetőséged van még meghívni a könyvelődet is a számlázz.hu oldalára és megnézheti, hogy milyen számláid voltak az elmúlt időszakban, amivel egyszerűbben elkészítheti az adóbevallásodat.

Összegzés: Javasolt előfizetni a #profi csomagra, nem olcsó, hasznos, szükséges, egyszerű

Ide kattintva van lehetőséged regisztrálni a számlázz.hu online számlázó programra

 

A számlázz.hu-ról bővebben a Youtube csatornájukon találsz információkat: ITT

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]