Pokémon Film 2019: Ryan Reynolds lesz Pikachu hangja a POKÉMON Detective Pikachu filmben

pikachu, pokémon film, pokémon 2019

Pokémon Film 2019

Ryan Reynolds X Pikachu

Visszatér Pikachu, akinek Ryan Reynolds lesz az eredeti hangja az élő szereplős Pokémon Detective Pikachu című filmben, amely 2019. májusában jelenik meg a mozikban. A gyerekkorunk összes kedvenc Pokémonjával találkozhatunk a filmben, mint például Charizard, Pikachu vagy Bulbasaur.

Pikachu, mint Ryan Reynolds

Őszintén szólva a Pokémon film trailere alapján Pikachuból egy Ted-et (Ted film) csináltak és szörnyen néz ki, azonban Ryan Reynolds adja a hangját Pikachuhoz, ami sejteti, hogy humoros és vagány lesz lesz film. A filmben lecserélik Pikachu Piká-Pikáját és hallhatjuk beszélni, ami egy teljesen új szemszögből közelíti meg az egész Pokémon sztorit.

Itt látható a Pokémon film első posztere:

A Pokémon története röviden:
A Pokémon a japán Nintendo cég médiaterméke, amelyet 1996-ban Tadzsiri Szatosi ötlete alapján készítettek. Eredetileg a Game Boy kézi játékkonzolra tervezett szerepjátékként indult el. Mára a világ egyik legsikeresebb videojátékává vált. A Pokémon név alatt már készítettek többek közt animét, mangát, gyűjthető kártyát, mozifilmeket is. A termék 2006. február 27-én ünnepelte 10. születésnapját, és 2006 decemberéig megközelítőleg 155 millió példányban kelt el a játékpiacon a Pokémon videojátékokból.

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet