Online Pénzkeresés: Link rövidítés

Link rövidítés

Online Pénzkeresés

Mindenki szeretné maximalizálni a bevételeit és a mai világban van arra lehetőség, hogy pénzt keressünk akár energia ráfordítás nélkül is. Ha van egy blogod vagy aktív vagy közösségi médiákon, akkor a link rövidítés a legjobb módszer, hogy keress egy kis pénzt a normál rutinoddal.

Mi az a link rövidítés?

Sokszor van olyan, hogy egy-egy cikknek hosszú az URL-je és kénytelek vagyunk short link-et, azaz link rövidítést használni. Elsősorban a Twitter miatt lett népszerű a rövidítés, mivel a karakter limit miatt sok weboldal nem fért volna ki. Van lehetőség arra, hogy olyan link rövidítést használjunk, amellyel pénzt is kereshetünk. Lényegében, ha rákkattintanak a linkünkre, akkor kattintások után kaphatunk pénzt.


Nem hatalmas összegekről van szó elsősorban, mivel 1000 rákkatintás után $10-t lehet keresni, de persze itt is van lehetőség sokat keresni, ha úgyes vagy. Nem rossz úgy pénzt kapni, hogy nem kell tennünk semmit.

Nem $10 dollár a maximum, amit megkereshetünk, mivel van partner programja is a link rövidítéses oldalaknál. Személyesen az Ouo.io oldalt ajánlom.

online pénzkeresés, pénzkeresés, link rövidítés, short link money, link pénz

Az Ouo.io az egyik leggyorsabban növeknő link rövidítő oldal a világon és az egyik legmegbízhatóbb is egyben. Magasnak számít a $10-os jutalék/fizetés 1000 kattintásonként és a minimális pénzkifizetés $5. Elég gyorsan kilehet deríteni, hogy van-e értelme hosszútávon vagy nem.

Ha van, havi 5-10 ezer kattintásod, akkor kapásból 50-100 dollárt kerestél csak azzal, hogy link rövidítást használtál. Ha hosszátesszük, hogy van lehetőség embereket toborozni és ezért kapsz pénzt az oldaltól, akkor elég jó üzletnek számít az Ouo.io oldal.

adwords, adsense, magyar google, magyar adwords, magyar adsense, mi az adsense, mi az adwords,

A kifizetés PayPal-on keresztül történik és a minimális kifizetés $5 dollár, ami 500 kattintásból könnyedén összejöhet.

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]