Milyen vállalkozást indítsak? – 21. Alvásszakértő, mert aludni jó

alvásszakértő, jó alvás, minőségi alvás, milyen vállalkozást indítsak

Alvásszakértő, mert aludni jó

Nincs is annál jobb érzés, amikor az ember energiával tele és jó kedvvel kel fel. Ilyenkor biztosra vehetjük, hogy csodás napunk lesz.

Te, hogy aludtál az este?

Itt most nem feltétlen az igazi “alvásszakértő”-re gondolok, akinek neurológiai szakképesítése van, hanem arra, hogy áruljunk olyan termékeket, amelyek elősegítik a pihentető alvást. Adj tanácsokat, amelyek segítettek neked és/vagy a családodnak.

alvásszakértő, jó alvás, minőségi alvás, milyen vállalkozást indítsak
Szép, de ezen biztosan nem aludnál jót

Minőségi alvást segítő eszközök, tanácsok értékesítése

Sokan spórolnak az ágy matracon, ami nagy hiba pedig a matrac az egyik legnagyobb befolyásoló tényező az alvásunk minőségét tekintve. Szóval, ha érdeklődönk a minőségi alvás témájában, akkor nem árt, ha megismerkedünk a legjobb minőségű matracokkal.

Mivel az alvásszakértőnek szüksége van neurológia végzettséghez, így az alvásszakértő megnevezés a legtöbb embernél kiesik, de ez nem jelenti azt, hogy mi ne érthetnénk hozzá és nem jelenti azt, hogy ne foglalkozhatnánk a témával.

alvásszakértő, jó alvás, minőségi alvás, milyen vállalkozást indítsak
egy jó alváshoz jó matracra is szükség van

Ágy matrac, szemfedő, füldugó értékesítés

Csak olyan terméket áruljunk, amit legalább mi vagy családtagunk kipróbált. Ez az üzlet nem az átverésről szól, hanem arról, hogy segítsünk mások életét megváltoztatni. Egy-egy komolyabb matrac több havi fizetést is jelenthet, így jól megkell gondolni azt, hogy mit akarunk eladni az embereknek.

Ágymatrac, a legfontosabb dolog, ami a minőségi alváshoz szükséges. Csak is prémium matracokat szabad adnia egy ilyen üzletnek. A szemfedőt sokan hülyeségnek tartják, de az igazi mély alváshoz szükség van a sötétségre és így kitudjuk szűrni az összes fényt. A füldugó 39 decibelig véd a hangoktól, ami azt jelenti, hogy a telefon zümmögéstől is véd.

Gondoljunk a gyerekekre is

Nekik is fontos a jó minőségű matrac, párna, takaró, így ha komoly üzletet akarunk építeni az álvás témára, akkor mindenféleképpen vegyük figyelembe a gyerekek igényeit is.

A szülők hálásnak lesznek, ha a gyermekük jót alszik és nem hisztisen kel fel reggelente…

Nyugodt alvás, nyugodt élet

REVOLHUNGARY.COM

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

Mondd el a véleményedet