Milyen vállalkozást indítsak? – 2. Ezermester & Szakember Közvetítő

milyen vállalkozást indítsak, vállalkozás indítás, vállalkozás, pénz, munkavédelem, tűzvédelem

Ezermester & Szakember Közvetítő

Milyen vállalkozást indítsak? 2. rész

A 2008-as válság óta sok minden megváltoztott – visszaestek az építkezések és az ezermesterek és szakemberek jelentős része külföldre ment munka és nagyobb fizetés miatt, de tíz évvel a válság után az építő ipar hatalmas lendületet kapott (áfa csökkentés és a csok is sokat lendített) és hiány van a szakemberekből.

Azok az ezermesterek és szakemberek, akik itthon maradtak nem győzik a munkát és nem igazán tudják kielégíteni a keresletet.

milyen vállalkozást indítsak, vállalkozás indítás, vállalkozás, pénz, munkavédelem, tűzvédelem

Miért kell ezermester & szakember közvetítő?

A szakemberek többsége nem tudja jól menedzseli az idejüket, illetve sok időt el is vesz tölük a jövendőbeli ügyfelekkel való beszélgetések. Indíts egy olyan vállalkozást, amely win-win elven időt sporól az ezermestereknek, megfelelően tud szak embert csoportosítani egy adott területre és ezért cserébe részesedést kap.

Tuti üzlet – hatalmas igény van a jó szakemberekre, Neked csak menedzselni kell az ezermesterek idejé és, az ügyfelek idejét.

Lehet kombinálni ezt az üzletet a tüzépekkel. Megszervezed az alapszállításokat. Leszerződsz a tüzépekkel, hogy tőlük fogtok vásárolni a következő 3-5 évben cserébe kedvezményt fog adni, valamint előtérbe fog helyezni a civil vásárlokkal szükös készlet esetén.

milyen vállalkozást indítsak, vállalkozás indítás, pénz, üzlet, építkezés, ezermester,

Nincs szükség papírra ehhez a tevékenységhez és különösebb kiadásra sem lehet számolni. Kell hozzá telefon, autó, jó kommunikációs kézség és profi menedzselés. Innentől sima az üzlet.

Gondolj bele, hogy mennyire jól jön, amikor szükséged lenne egy szakemberre és megvan a telefonszáma a mobilodban. Na a legtöbb embernek nincs ilyene, illetve ha van, nem biztos, hogy ki is megy a szakember, mert el van havazva és nem tudja megfelelően kezelni a helyzetet. Legyél Te a fény a zűrzavarban.

 

Ha szeretnél sikeres lenni, akkor figyelmedbe ajánlom:

MAXIMA: Életszabály Könyv

Egy könyv, amely megváltoztatja az egész életedet. Szeretnéd megtudni, hogy mi a siker záloga? Hogyan lehetnél boldog? Ez a könyv Neked készült.

[INSERT_ELEMENTOR id=”2514″]

[ecwid_product id=”102641269″ display=”picture title price options addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″]

 

 

 

 

1 comment on “Milyen vállalkozást indítsak? – 2. Ezermester & Szakember Közvetítő

Mondd el a véleményedet