Milyen vállalkozást indítsak? – 17. Csomagszállítás Hétvégén is

csomagszállítás, milyen vállalkozást indítsak,

Csomagszállítás Hétvégén is

Milyen vállalkozást indítsak? – 17. rész

Biztosan volt már olyan veled, hogy szerettél volna egy csomagot megkapni, de pont úgy jött ki a lépés, hogy nem szállították ki azt pénteken és hétfőig kellett várnod, ami talán már késő volt.

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a csomagszállító cégek akkor dolgoznának, amikor én is és áttudnám venni a csomagomat anélkül, hogy a munkahelyemre kérjem a kiszállítást vagy anélkül, hogy szabadságot vegyek ki egy-egy fontosabb csomag miatt. Hétvégén ráérek, de olyankor nem szállítanak, csak hihetetlen magas felárért és nem biztos, hogy ahonnan én rendelek ott ez megoldható. De miért nem?

Magyarországon megszokott, hogy a munka átlagos esetben hétfőtől-péntekig tart, ami azt jelenti, hogy ha valamit nem sikerült pénteken elintéznünk, akkor arra hétfőig kell várnunk. Mi lenne, ha lenne egy olyan csomagszállító cég, amely a normális ártól csak egy kicsit drágább szállítana, de a hét minden napján?

 • A legnagyobb webshopok leszerződnének ezzel a céggel
 • A legtöbb ember ezt a szállítást preferálná
 • Fluidabb lenne a webshopok forgalma
 • Garantálni lehetne azt, hogy valóban 1-2 napon belül megkapjuk a csomagot
 • A csomagszállító cég gépparkja teljesen ki lenne használva
 • Sokkal kényelmesebb lenne a vevők számára

adwords, adsense, magyar google, magyar adwords, magyar adsense, mi az adsense, mi az adwords,

Mi kell a csomagszállításhoz?

A csomagszállítás mindig is nagy tőkét igényelt, amit előlehet teremteni hitelből, befektetőktől vagy önerőből. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Vannak lehetőségek, amivel a beruházást lehet csökkenteni, mint például béreljük a kamionokat, kisbuszokat, ahelyett, hogy ezeket megvennénk. Mivel amortizálódnak az autók ezt a lehetőséget érdemes megfontolni vásárlás előtt…

 • Nem árt, ha van egy jó csapatod, akik megszervezik a szállítási útvonalakat, hogy a lehető leghatékonyabb legyen a szállítás
 • Kell egy nagyon megbízható és alacsony fogyasztású gépparka flotta vásárlásoknal nagy kedvezményeket szoktak adni
 • Jó fekvésű központ és csomagelosztó
 • Egy jó applikáció
 • Kell egy jó marketinges, aki segít a hírnév kiépítésében
 • Végül, de nem utolsó sorban, megbízható sofőrök

Legyünk ügyesek és legyünk résen. Kössünk megállapodási szerződéseket egyéb cégekkel, hogy csökkenteni tudjuk a saját költségeinket. Nem kötelező saját központot építeni, hanem lehet bérelni is egy nagy cégtől vagy akár munkaerőt is lehet ma már kölcsönözni. Sok üzleti modell halálra van ítélve, mert annyira magasak a költségek és nem lehet kellően növelni a bevételeket, ezért szükséges megosztani a kiadásokat. Ma már a nagy autógyártók is ezt teszik és nem is gondolnánk, hogy a Nissan és a Mercedes között mennyire szoros együttműködés van.

rendrakás, rendszerezett élet, sikeres élet, művészet

Legyünk bátrak és irányítsuk a piacot!

A FedEx a világ egyik legnagyobb csomagszállító vállalata, aminek akkora repülőgép flottája van, hogy a világ legforgalmasabb légikikötőjével rendelkeznek. Az internetes vásárlásoknak köszönhetően ma már nincsenek határok és több csomagot küldönk/fogadunk, mint valaha. A felgyorsult világban nincs helye a heti 5 napos limitnek. Vágyuk át az irányítást és irányítsuk mi a piacot!

Nézd meg, hogy milyen magas szinten működik a FedEx csomagszállító rendszere:

Vállalkozás – Csomagszállítás – Üzlet – Pénz

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet