Milyen vállalkozást indítsak? – 15. Barát/Barátnő bérlő Applikáció

vállalkozás indítás, applikáció, pár keresés

Barát/Barátnő bérlő Applikáció

Milyen Vállalkozást indítsak? 15. rész

Kínában egyre nagyobb üzletnek számít a Barát/Barátnő bérlés, amely felforgathatja Európát és Amerikát is Kína után.

Ez nem prostitució! Nincsenek extra szolgáltatások.

Az alkalmazás céja, hogy segítsen olyan embereknek, akik valamilyen eseményre vagy összejövetelre hivatalosak és nincs kivel mutatkozniuk – áll barát/barátnő. Tehát egy szerep (barátunk/barátnőnk) eljátszásáért fizethetünk, hogy a szüleink előtt vagy egy esküvőn azt mutathassuk, hogy van valakink.

De miért benne ebbe valaki?

Hihetetlen, de a legnagyobb motiváló erő, ami rávesz valakit arra, hogy magát bérbe adja nem más, mint a pénz. A lenti videóban nyilatkozó lány azt mondja, hogy a sok fizetni valója van és ez egy tökéletes fizetés kiegészítés számára…

Win-Win szituáció

Mi értelme van?

Ez az alkalmazás a szingliknek készült, akiknek hátrányos lenne egyedül mutatkozni egy konkrét helyen – pl: távoli rokonok vagy osztály találkozón régi osztálytársak rossz indulató véleményei elleni védekezés tökéletes eszköze lehet egy ilyen alkalmazás.

Nyilván bizar belegondolni, de a Tinder után nincs min csodálkoznia az embereknek. Sajnos vannak olyan időszakok, hogy nincs senkink és ilyenkor hatalmas segítség lehet akár egy üzleti vacsorán, eskövőn, családi összejövetelen egy áll barát/barátnő.

Az alkalmazás lehetőséget kínál arra, hogy szabadon válogathassunk a nemek, iskolai végzettség, magasság, súly, hajszín, szemszín stb. alapján.

Partnerek értékelése

Mindkét oldalról lehet értékelni a felhasználókat így, ha valamelyik megrendelő agresszív vagy erőszakoskodó vagy más szolgáltatásokat szeretne, akkor lehet őket nyilvánosan értékelni, azaz minősíteni, hogy milyen ember. Lehet értékelni azt is, hogy valaki mennyire megbízható, pontos vagy kedves.


Üzleti szemszögből

Ha az alkalmazást ingyenes verzióban teszünk elérhetővé, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy sok ember fogja kipróbálni az alkalmazást és olyan biztonsági követelményeket állíthatnánk fel, mint akár az Uber-nél: személyigazolványhoz és bankkártyához kell kötni a regisztrálást – ez biztonságot jelent a cég számára, illetve bizadalmat ad a bérlőknek és a bérelhető személyeknek is.

Bevétel generálás

  • Alkalmazáson belüli reklámokból
  • Sikeres tranzakciókból részesedés
  • Havi díj

Ez a három bevételi megoldás lehet a leghatékonyabb, amelyet akár vegyíthetünk is, de azért tartsuk szem előtt azt is, hogy az emberek nem szeretik, ha lehúzzák őket…

A pár bérlés továbbfejlődése

Kínában már 2010-ben is léteztek ilyen alkalmazások és ügynökségek, amelyeknek célja a család nyomás okozta pár találás volt, de manapság már valódi társkeresésnek is szánják ezt a dolgot. Azaz egy félősebb srác szeretne mozizni vagy “játszani” (számítógépen, konzolon) egy lánnyal és inkább fizet, mintsem szóba álljon az utcán idegenekkel és ismerkedjen…

Van jövője egy ilyen alkalmazásnak?

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet