Milyen vállalkozást indítsak? – 14. Fehérnemű kereskedés, az új Victoria’s Secret

milyen vállalkozást indítsak, fehérnemű kereskedés, fehérnemű árusítást, fehérnemű victoria's secret

Fehérnemű kereskedés, az új Victoria’s Secret

Milyen Vállalkozást indítsak? 14. rész

Nők millió vannak gondban azzal, hogy milyen fehérneműt (melltartót, bugyit, harisnyát stb.) vásároljanak, mert nem tudják a pontos méretüket, illetve azt, hogy mi lenne tökéletes a saját testükre. Nos a férfiak mégnagyobb gondban vannak e téren.

A Victoria’s Secret alapítója Roy Raymond azért vágott bele a saját fehérnemű üzletébe, mert nem érezte magát kényelmesen amikor a feleségének kellett fehérneműt vásárolnia, mivel a férfiak legalább annyiszor vásárolnak fehérneműt, mint a nők.

A férfiak legalább annyira fontosak, mint a nők!

Bizony, a férfiak közérzetére legalább annyira kell odafigyelnie egy fehérnemű boltnak, mint a nőkére. Egy férfi zavarban van és nem is tudja pontosan, hogy miből mekkora kell. Egy jó fehérnemű üzletben tökéletes segítségre van szükség, képzett és segítőkész személyzetre van szükség.

Ne csak pálcika szupermodelleknek áruljunk!

Attól, hogy a TV-ben és az újságokban a 30 kg-os 180 cm magas nőket mutogatják az nem jelenti azt, hogy mindenki olyan alkatú és azt sem, hogy mindenki olyan testet szeretne.

Törődjünk mindenkivel és segítsünk mindenkinek függetlenül attól, hogy valaki 150 cm magas vagy 190 cm magas vagy attól, hogy valaki 30 kg vagy valaki 80 kg.

A fehérnemű lényege a kényelem!

A legelterjedtebb melltartó típus a merevítős push-up melltartó, ami egyenlő a katasztrófával – nem azt mondom, hogy nincs helyük, csak nem a legjobb választás kényelmi szempontból a mindennapokra.

Ajánljunk merevítő nélküli kényelmes, de jól tartó melltartókat az ügyfeleinknek, akiknek segíteni szeretnénk, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben.

A legelterjedtebb bugyi a tanga bugyi, ami szintén nem a kényelmes kategóriába sorolható, kivéve, ha olyan sokat hordja valaki, hogy már azt tartja kényelmesnek. Egy nő számára a francia bugyi sokkal-sokkal kényelmesebb választás, mint madzag, ami be vág.

Mekkora üzlet a fehérnemű árusítás?

A Victoria’s Secret 1977-ben lett alapítva és a 15 év múlva az értéke már meghaladta az EGY MILLIÁRD DOLLÁROS határt. Évente közel 7,4 MILLIÁRD DOLLÁROS nettó bevételt produkál a cég, ami nagyobb, mint egy Fiat-Crysler-Ferrari-Maseratti cégcsoport nettó árbevétele.

Másszóval a határ a csillagos ég. Nem arról van szó, hogy ha valaki belevág ebbe az üzletbe, akkor ő fogja feltalálni a spanyol viaszt, de mindent lehet mégjobban csinálni, mint mások és kilehet tűnni a tömegből. A H&M és a Zara is ruhákat ad el, mint 10 millió másik cég és még is sikerült valamivel kitűnni.

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet