Milyen vállalkozást indítsak? – 10. Influencer közvetítő

milyen vállalkozást indítsak, vállalkozás, vállalkozás indítás, influencer, pénz keresés, pénz influencer, influencer munka, munka közvetítő

Influencer közvetítő

Milyen vállalkozást indítsak? 10. rész

Tisztázzuk először, hogy mit jelent, hogy influencer:

Az influencer marketing, magyarul véleményvezér-, vagy befolyásoló marketing a marketing egy formája, amelyben a fókuszt a befolyásos emberekre helyezik, a megcélzott piac egésze helyett.

Az influencer marketing azonosítja az influencereket, vagyis azokat a személyeket, akik befolyást gyakorolhatnak a potenciális vevőkre, és a marketingtevékenységeket köréjük szervezi. Az így létrehozott befolyásoló tartalom, vagy egy eljátszott potenciális vevő szerepébe bújtatja a véleményformálót, aki bemutatja a terméket, vagy lehet harmadik fél által létrehozott. Harmadik féltől származó, jellemzően lehet újságírói, elemzői, vagy hirdetői tartalom. Marketing szempontból változatos lehet a felület, azonban jellemzően a kommunikáció online térben történik..

Lényegében a nagyobb social media közönséggel rendelkezőket keresik meg a reklámozni kívánó vállalatok, de érthető módon a legnagyobbakért versenyezni kell, mivel korlátozott idejük van és korlátozott tartalmat oszthatnak meg anélkül, hogy a túlsok szponzor tartalom miatt elforduljanak tőlük.

milyen vállalkozást indítsak, vállalkozás, vállalkozás indítás, influencer, pénz keresés, pénz influencer, influencer munka, munka közvetítő

Mindenki szereti az ingyen dolgokat, de ha még fizetnek is érte, az mégjobb. Az Influencerkedésben az a jó, hogy kaphatunk egy nagyon menő terméket, amit megtarthatunk és még pénzt is kapunk érte, csak annyi a dolgunk, hogy csinálunk egy nagyon menő posztot és kész is.

Hazánkban nem működik az influencerkedés igazán hatékonyan, mivel a cégek egyszerűen képtelenek jól használni a social media platformokat és nem is tudják, hogy kikkel éri meg igazán együtt működni és az influencerek is elmérik, hogy mennyit érnek – egy szóval: KÁOSZ.

A MEGOLDÁS:

Kell egy profi influencer közvetítő, amely hídat képez az influencerek és a cégek között, ezzel maximalizálva a hírdetés sikerességét.

Lényegében segítség lenne a közvetítő az influencereknek a jogi dolgokat megismerni, adózást stb. és a cégeknek is segítség lenne, hogy tudják, hogy a saját termékeikhez/szolgáltatásaikhoz ki passzolna és mennyire elérhető.

A leghatékonyabb social media platformok jelenleg: INSTAGRAM és YOUTUBE

Amerikában az egyik legsikeresebb online marketinges Gary Vaynerchuck, akinek a cége a sztárok profiljait is kezeli, hogy a lehető legnépszerűbbek legyenek.

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet