Milyen vállalkozást indítsak? – 1. Munkavédelem és Tűzvédelem

milyen vállalkozást indítsak, vállalkozás indítás, vállalkozás, pénz, munkavédelem, tűzvédelem

Munkavédelem és tűzvédelem

Milyen vállalkozást indítsak? 1. rész

Ha tuti biszniszben gondolkozol az egyik legjobb ötlet munkavédelemi vállalkozást indítani. Hogy miért? Mert a 10 főnél nagyobb vállalkozásoknál kötelező munkavédelmi előadásokon részt venni és mind az Európai Unió, mind Magyarország nagyon komolyan veszi a jogszabályok betartását.

milyen vállalkozást indítsak, vállalkozás indítás, vállalkozás, pénz, munkavédelem, tűzvédelem

Biztosan vettél már részt Te is hasonló előadáson, ha máshol nem az iskolákban is tartanak év elején tűzvédelmi előadást, amit alá is kell írni.

Miért van szükség munkavédelemre és tűzvédelemre?

A munkavédelem célja, hogy megóvja a dolgozók egészségét és elkerülhetőek legyen a munkahelyi balesetek, illetve minden munkahelyen megfelelőek legyenek a körülmények, mivel sok munkáltató ezen spórol(na).

Tuti vállalkozás – egy előadásért, akár több százeret is elkérhetsz (vállalkozás méretétől és a munka veszélyeitől függ). Maximum egy órádba kerül az előadás tartás és jön a pénz. Persze tisztában kell lenned a jogszabályokkal vagy alkalmaznod kell olyat, aki ismeri a jogszabályokat.

Ha baleset történik, akkor megkell vizsgálni, hogy mulasztott-e valaki és ez alapján tudják a biztosítást is rendezni – ezért fontos alaposan végezni a munkánkat.

Fontos, hogy legyen ismeretséged a hivataloknál, hogy gyorsabban tudjátok rendezni a dolgokat.

milyen vállalkozást indítsak, vállalkozás indítás, vállalkozás, pénz, munkavédelem, tűzvédelem

Hol lehet munkavédelmi oktatáson részt venni?

Kötelező papírt szerezni, amit tanácsos felsőoktatásban szerezni, de van lehetőség munkavédelmi technikusnak tanulni, amelyeket cégeknél lehet megszerezni.

Mennyit lehet vele keresni?

Több tíz millió forintot évente és ráadásul alig van kiadásod (benzin költség, ami jelentős lehet, mivel járni kell az országot). Minél több ügyfeled van annál több pénzed lesz és a jogszabályok valószínűleg kedvezni fognak ezeknek a vállalkozásoknak. Nem rég vezették be, hogy 10 főt foglalkoztató cégeknek is kötelező munkavédelmen részt venni, míg 2018 előtt ez 50 fős vállalkozásokra vonatkozott.

Ha szeretnél sikeres lenni, akkor figyelmedbe ajánlom:

MAXIMA: Életszabály Könyv

Egy könyv, amely megváltoztatja az egész életedet. Szeretnéd megtudni, hogy mi a siker záloga? Hogyan lehetnél boldog? Ez a könyv Neked készült.

[INSERT_ELEMENTOR id=”2514″]

[ecwid_product id=”102641269″ display=”picture title price options addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″]

1 comment on “Milyen vállalkozást indítsak? – 1. Munkavédelem és Tűzvédelem

Mondd el a véleményedet