Milyen az új Star Wars Jedi: Fallen Order játék? GamePlay videó

Milyen az új Star Wars Jedi: Fallen Order játék? Bemutató videó

Az EA Games bemutatta az első GamePlay videóját az a legújabb Star Wars játékról, amellyel 2019. november 15-én válhatsz igazi jedivé. A Star Wars Jedi: Fallen Orden közvetlenül a Sithek bosszúja után játszodik, azaz a Star Wars III. és a Star Wars IV. közötti időből kaphatunk egy jókora élményt. Egyébként feltűnik már a demó videóban Saw Gerrera, aki a Zsivány Egyesben láthattunk Forest Whitaker által játszott karakterként.

Star Wars Jedi: Fallen Order Hivatalos Demo GamePlay

Nagyjából 13 perc GamePlay videót kapunk, amiben alaposan megismerhetjük az új Star Wars rendszert és szerintem baromi jól sikerült játék. Nekem egy kissé felturbózott Assassin’s Creed-nek tűnik, amiben lehet mászni, ugrálni, egyéb akadályokon kell átjutni és a harc kombinációk is hajaznak arra és ez még egy ok arra, hogy működőképes lehet az új Star Wars játék. A látvány világ se nem túl élethű, se nem túl gatyi, hanem pont egy igazi Star Wars hangulatú játék, amire szüksége lehet az embernek, amikor rátör a “khm” az erő.

Star Wars Jedi: Fallen Order Hivatalos Előzetes

Elérhető lesz PC-n, PlayStation 4-en és XBox One konzolokon a Star Wars Jedi: Fallen Order

A történet egy ifjú Jedi-ről szól, aki túl élte az Order 66-t, azaz a Jedik megölésének parancsát. Cal Kestis karakterével vivhatjuk meg a csatánkat a Birodalom ellen és válhatunk igazi Jedivé. Rengeteg új karakterrel és bolygóval ismerkedhetünk meg, illetve találkozhatunk Inkvizitorokkal és olyan bolygókon is harcolhatunk, mint a Wookiek bolgyója a Kashyyyk vagy Mygeeto.

Egy szó, mint száz: várós Játék

Mondd el a véleményedet