Mi kell a sikerhez Jack Ma, az Alibaba alapítója szerint? (videó)

hihetetlen történet, jack ma, ázsia leggazdagabb embere

Mi kell a sikerhez?

Jack Ma, Alibaba alapítója

Jack Ma ázsia leggazadabb embere (az Alibaba alapítója) mondja el, hogy mi kell a sikerhez. Az ő élete tele volt kudarccal és visszautasítással, de még is az egyik legsikeresebb ember lett belőle.

Ez a cikk és a fenti videó a Jack Ma történet második része. Az első részt: itt lehet megtekinteni.

Mi is az az alibaba? Az Alibaba egy internetes kereskedelmi oldal, ahol cégek és magánszemélyek is vásárolhatnak – általában beszerzői áron juthatunk termékekhez, mivel elég sok terméket nagyobb tételben lehet csak megvásárolni.

Az Alibaba vetélytársai

Amazon, Ebay, Wish. Az Alibaba hasonlóan az Amazon-hoz az internetes korszak elején indította el az oldalát, ezzel hatalmasat kockáztatva, mivel senki sem tudta, hogy mi lesz az internet jövője. Sokan hitték, hogy csak egy buborék, aminek hamar vége lesz – ennek ellenére Jack Ma és Jebb Bezos a világ leggazdagabbjai közé tartoznak és mindekettejüknek hatalmas befolyása van az egész világra.

Jack Ma-t megkérdezték, hogy mi a sikerének a titka. Szerinte a legsikeresebb emberekben van egy közös tulajdonság: az összes igazán sikeres ember másokon próbál segíteni és mások problémáit próbálják megoldani

Bill Gates – Warren Buffet – Mark Zuckerberg

SOHA NE ADD FEL – HIGGY MAGADBAN – NE MÁSOK DÖNTSÉK EL, HOGY MIBEN VAGY JÓ

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

 

Mondd el a véleményedet