Mi a neved? Kimi no na wa – Egy anime film, amelyet látnod kell

Kimi no na wa / Mi a neved?
Egy roppant különleges történet, amely két lélek összekapcsolódásáról és megismerkedéséről szól. Egy különleges természeti jelenségnek köszönhetően összekapcsolódott a lelkük és minden második reggelen a másik testében ébrednek fel és a másik életét/napját élik meg.

kimi no na wa, mi a neved, anime magyar, legjobb anime, anime ajánló, legjobb filmek, kimi no na wa magyar

Kimi no na wa – Mi a neved? az IMDB top 250-es listáján igen előkelő helyen szerepel, ami miatt nagyon kíváncsi lettem erre az Anime filmre…

Én azon generáció tagja vagyok, amelynek a gyerekkori esti mese sokszor az Animax TV csatorna nézését jelentette, így van egy fajta nosztalgikus érzésem, amikor lehetőségem van valamilyen animevel megismerkednem. Sose voltam igazi anime függő, de van pár anime/anime karakter, amelyek nagyon a szívemhez nőttek és jelentős mértékben segítették a személyiségem fejlődését.

Az anime ereje

szerintem a legtöbb anime olyan világokat, tanulságokat, érzelmeket képesek átadni, amelyeket élő szereplős filmekben lehetetlen lenne…

Kimi no na wa / Mi a neved?

Egy roppant különleges történet, amely két lélek összekapcsolódásáról és megismerkedéséről szól. Egy különleges természeti jelenségnek köszönhetően összekapcsolódott Taki és Mitsuha a lelkei és minden második reggelen a másik testében ébrednek fel és a másik életét/napját élik meg.

A szerencsétlen (szerencsés) fordulat mindkettejük életében hatalmas változást hozott, így mindketten új dolgokat ismertek meg és közben egyre jobban kötődtek a másikhoz (holott személyesen nem találkoztak). Van valami felemelő és megmagyarázhatatlan érzés, ha találunk valakit, akivel a lelkünk összekapcsolódik. A való világban a legszebb dolog, amikor olyan emberrel hoz bennünket össze a sors, akivel az első pillanattól kezdve azt érezhetjük, hogy valami összeköt minket és nem engedhetjük el ezt az érzést.

Nem szeretném lelőni igazából a történetet, mivel ez egy olyan alkotás, amit megkell nézni és átkell élni. Az anime eleje unalmasnak tűnhet, de hirtelen fog magával ragadni az egész történet és utánna, nehezen fogsz szavakhoz jutni…

A Kimi no na wa / Mi a neved IMDB oldala itt található

View this post on Instagram

What is your favourite song?

A post shared by Kimi no na wa | Your Name (@yourname_official) on

Tanács a boldog élethez:

Ha van valaki, akivel megvan az a különleges érzés, hogy a lelketek összevan kapcsolva… akkor soha ne engedjétek el egymást!

Kimi no na wa – Mi a neved? – Boldog élet – IMDB top 250 – anime film

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

Mondd el a véleményedet