Kis Kedvencek Titkos Élete: Hógolyó és a többiek

Kis Kedvencek Titkos Élete: Hógolyó és a többiek

A Kis Kedvencek Titkos Élete 1. része

A Kis Kedvencek Titkos Élete-nek a második része hamarosan megjelenik a mozikban és úgy gondoltam, hogy megnézem a Kis Kedvencek Titkos Élete első részét. Mielőtt elkezdtem volna nézni a filmet nézni, megnéztem az IMDB értékelését is és meglepődtem, hogy 6,4 volt. A boltokban, a TV-ben és az interneten is csak ez az animációs film volt mindenhol és úgy gondoltam, hogy hatalmas rajongás lehet a gyerek szemszögéből iránta.

Elkezdtem nézni és az első 20 perc nagyon tetszett. A karakterek megvalósítása és a sokszínűség nagyon telitalálat volt. Érdekes volt úgy látni  és úgy reagálni a kis kedvenceinket, mint a valóságban kiegészítve azzal, hogy mit mondhatnak. Például a gazdik a film elején elmentek dolgozni és volt, aki otthon akarta tartani a gazdit és szinte teljesen olyan volt, mint ahogyan a mi házi kedvenceink próbálkoznak reggel otthon tartani bennünket.

Megjelent Eric Cartman Hógolyó szerepében

Az abszolút kedvencem a Kis Kedvencek Titkos Élete-ben az Hógolyó volt. Csőre Gábor fantasztikus szinkronszínész és Hógolyó irányítás mániája, pörgőssége és pöttöm termete miatt nem tudtam nem Eric Cartman-re gondolni. Hatalmas karakter lett a kicsi fehér nyuszi, akinek nincsenek gazdái és a csatorna “maffia” főnöke, aki elakarja pusztítani az emberiséget. Idáig nagyon tetszett a film.

Ezután csak teltek a percek és azt vettem észre magamon, hogy nem figyelek és beleuntam. Ha már elkezdtem végig néztem, de arra jöttem rá, hogy igazából annyira erős, cuki és vicces volt az első 20 perc, hogy nem tudták hozni utána a szintet. Ellaposodott. Remélem a második résznél erre figyelnek és a trailer alapján az én kedvencemet Hógolyót többet fogják szerepeltetni és már az előzetesen behaltam a röhögéstől.

a Kis kedvencek titkos élete 1. részének IMDB oldala itt található

Én mindenképpen megnézem a Kis Kedvencek Titkos Élete 2. részét és remélem tetszeni fog, addig is a 2. rész előzete:

 A KIS KEDVENCEK TITKOS ÉLETE – ANIMÁCIÓS FILM – REVOLHUNGARY

Mondd el a véleményedet