Ki az a Billie Eilish? Énekes, Social Media Mogul és 2001-ben született

Ki az a Billie Eilish?

A 2000 után született

Billie Eilish: énekes, dalszöveg író, közösségi média mogul

A Vanity Fair készített interjút a fent említett Billie Eilish-el, aki egyetlen év alatt gigantikus sikereket és számokat ért el a népszerűségét és ismerettségét tekintve. Az interjú videó célja az volt, hogy bemutassa, hogy mennyire megváltozott a 2001-ben született Billie Eilish élete és összehasonlította a 2017. októberében és 2018. októberében adott interjúját.

Hogy mikor született? 2001-ben! Hihetetlen, de már megérkeztek az új évezred első igazi sztrájai.

A lány 2017-ben az Instagram-on 257 ezer követővel rendelkezett (15 évesen) , majd pontosan egy évvel az első Vanity Fair 6,3 millió követője volt (16 évesen). Igazából azért írok róla cikket, mivel a Vanity Fair-es videó után 14 órával már túllépte a 7 millió követőt Instagram-on, ami JÉZUSOM!!! Valószínűleg a cikk olvasásakor Billie már messze meghaladja azokat a számokat, amiket a cikkben írtam.

BILLIE EILISH INSTAGRAM FIÓKJA!

2017-ben azt mondta, hogy a legnagyobb közönség, ami előtt fellépett az nagyjából 500 főből állt, míg ez 2018-ban már 40 ezer emberből állt.

Véleményem Billie Eilishről

Az egészben az a leghihetetlenebb, hogy nem csak fiatal és sokan követik, de jó zenét csinál és saját maga írja a dalaitez hatalmas tiszteletet érdemel!

Bevallom, hogy a Vanity Fair videó előtt nem ismertem, de utána néztem a munkásságának és valami fantasztikusnak gondoltam, hogy egy 2001-ben született “gyermek” ilyen sokat eltud érni 2018-ra. Elgondolkodtató, hogy ki mit kezdett az életével még 14/15/16 éves korában.

Ez volt az első száma, amit meghallgattam és egyszerűen gyönyörűnek találom:
Billi Eilish – Lovely with Khalid

Tanulság

Az emberek képesek elérni bármit, ha igazán vágynak rá és nem adják fel. Ha valaki követi az álmait és mindent megtesz, ami tőle telik, akkor nem bukhat el. Persze nem lehet egyszerű egy ilyen fiatal gyermeknek kezelnie a helyzetet, de nem biztos, hogy 25 évesen könnyebb kezelni a hirtelen jött sikert és népszerűséget. Lelkileg erősnek kell lenni és mindig hinni kell magunkban.

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]