Ingyenes csúcstechnológia: NAV Online számlázó program

NAV Online számlázó program

Ingyenes csúcstechnológia

2018. július elsejétől elérhetővé vállik a kis- és középvállalkozások számára a Nemzeti Adó és Vámhivatal saját fejlesztésű online számlázó programja, amelynek rengeteg hasznos funkció mellett még ingyenes is. A többi számlázó program, akár több tízezer forintot is jelent egy-egy vállalkozásnak egy évben. Ez egy hatalmas segítség a NAV részéről a vállalkozások felé – persze nem jótékonysági szervezetnek számít az adó hivatal.

Rengeteg adathoz férhetnek hozzá a vállalkozások és megtehetik, hogy elhagyják a hagyományos papír alapú számlákat, ha a NAV online számlázó programját használják. 2018-ban persze kérdéses, hogy van-e értelme még a hagyományos számláknak, de csupán 210 ezer vállalkozás használ a NAV számlázó indulása előtt online számlázó programokat.

A NAV programjának elmaradhatatlan kelléke a szakszerű segítségnyújtás, amely a program használata mellett a számlázási szabályokra vonatkozó tájékoztatásra is kiterjed.

Amíg a vállalkozások adminisztrációját csökkenti, addig az államkassza bevételét növeli – valamint pontosabb adatokat fog kapni az adó hivatal a vállalkozásokról is.

 

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet