Így készült a Rocky – Sylvester Stallone története

sylvester stallone történet, igaz történet, így készült a rocky, rocky sylvester stallone, amerikai fim rocky, box film,

Így készült a Rocky

Sylvester Stallone története

Elég, ha annyit mondok, hogy Rocky Balboa, John Rambo, Raymond Tango és máris eszünkbe jut Sylvester Stallone. Háromszor is Oscar-díjra jelölt olasz származású amerikai színésznek manapság nem kell aggódnia sem a munka lehetőség, sem a pénz miatt, azonban ez nem volt mindig így.

A nehéz kezdet: Az orvosi hiba

Sylvester Stallone arca sok ember számára furcsa lehet és sokan viccelődnek rajta, hogy túl sok plasztikai műtéten esett már át, viszont a furcsa arcát és furcsa beszéd stílusát a születésekor történt orvosi hibának “köszönheti”. A szüléskor sajnos egy ideg sérülést szenvedett el, aminek következtében a bal arca lebénult. Stallone színész akart lenni, azonban a születésekor történt hiba miatt a beszéde is eltér a normálistól. Ilyen hátrányokkal esélytelennek tűnt, hogy színész váljon belőle.

A nehéz kezdet: Stallone New York-ban

Stallone fiatal korában New York-ba költözött, hogy színész lehessen belőle, azonban senki nem akarta alkalmazni furcsa megjelenése és stílusa miatt. Ezután hajléktalan volt, mivel kilakoltatták az apartmanból, ahol élt. Sokan ilyen helyzetben bűnözőnek állnak vagy öngyilkosok lesznek, de Stallonet teljesen más fából faragták.

Muhammad Ali és Rocky Balboa avagy Chuck Wepner

Muhammad Ali 1975-ben lehetősegéet adott egy addig ismeretlen philadelphiai boxolónak, akit Chuck Wepnernek hívtak. Ezt a meccset látva jött Stallonenak az ötlet a Rocky filmhez, amit 3 nap alatt meg is tudott írni. (Sokan vádolták lopással Stallonet, mivel a Rocky története, nagyon hasonlít Chuck Wepner történetéhez).

Stallone megmutatta a Rocky ötletét néhány producernek, akiknek nagyon tetszett az ötlet és készek voltak fizetni érte, de csak a történtért. Stallone színész akart lenni és nemet mondott a 125 ezer dolláros ajánlatra 1975-ben, úgyhogy az utcán élt és nem volt pénze. Néhány hét múlva már 325 ezer dollárt kínáltak az ötletért, de továbbra is úgy, hogy nem szerepelhet Stallone. A válasz továbbra is NEM volt.

Végül belementek a producerek abba, hogy Sylvester Stallone játsza el Rocky Balboa szerepét
35 ezer dollárért

Sylvester Stallone története a fenti videóban tekinthető meg

Sylvester Stallone – Rocky Balboa – Muhammad Ali – Film – Igaz történet – Motiváció

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

Mondd el a véleményedet