Hogyan Tudsz Ingyen Támogatni Egy Bloggert/Vloggert?

Hogyan támogass, hogyan csináld, támogatás, ingyen támogatás

Ingyen Támogatás

Milyen jó lenne, ha tudnék valamit adni egy hasznos videó vagy cikk készítőjének, de nincs erre pénzem vagy csak macerás lenne pénzt küldeneni neki… nos erre van megoldás és nekünk felhasználóknak akár egyetlen másodercünkbe és 0 forintukba kerül az, hogy támogatni tudjunk egy creator-t (készítőt).

Segíts annak, aki segített neked!

A cikkek és a videók előtt/mellett megjelenő reklámokból a készítők részesedést kapnak, de nem nagy összegeket, hanem filléreket/forintokat. Ha úgy érezzük, hogy “ez a cikk/videó nagyon hasznos volt”, akkor nyugodtan kattintsünk egy-egy reklámra (főleg, ha még érdekel is az a reklám) és így egyetlen kattintással tudtunk segíteni egy olyan személynek, aki szintén segített nekünk

WIN-WIN szituáció, azaz mindenki jól jár

Miért van olyan sok reklám az oldalakon?

Mindenki pénzből él és a Google lehetőséget ad a weboldal tulajdonosoknak, hogy pénzt kaphassanak reklám felület biztosítsa ellenében, de mivel a látogatók ritkán kattintanak a reklámokra, úgy kevesebb vagy nulla lesz egy oldal bevétele. Az oldalak úgy próbálnak ez ellen küzdeni, hogy 5-10 reklámot és felugró ablakokat helyeznek el, ami rontja felhasználói élményt.

Persze különböző programokkal tudunk védekezni a reklámok ellen, de nem mindig célszerű blokkolni a reklámokat, mivel vannak oldalak, amelyek próbálják szűrni a megjelenő reklámokat, hogy az oldal tartalmázó passzoljon és segítsen a felhasználónak.

Hogyan tudok támogatni egy oldalt, egy készítőt?

  • reklámok megtekintésével, kattintásával
  • patreon támogatással
  • paypal donate-tel
  • egy megosztással

Miért támogatnék egy oldalt?

A legjobb módszer önmagunk felvidítására, ha felvidítunk valaki mást

Az interneten szinte bármire találunk cikket/videót, bármilyen problémánk van 99,99%, hogy találunk segítséget vagy megoldást. Mivel fizetünk az internetért, úgy vagyunk vele, hogy minden, ami fent van rajta az ingyen van és pont. Ez így van, ha egy tartalom ingyen van, akkor azért nem kötelességünk fizetni. Azonban, ha valaki segít nekünk, akkor nekünk is segítenünk kell – főleg, ha nekünk nem kerül erőfeszítésbe.

Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy segít egy másik embernek. Ez a cikk, abból a célból készült, hogy segítsünk a másikon és segítsünk olyanokon, akik segítettek rajtunk…

KÖSZÖNÖM, HOGY ELOLVASTAD A CIKKET
LEGYEN SZÉP NAPOD

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet