Hogyan ne féljek többé? Will Smith története a félelemről #motiváció

will smith motiváció, történet a félelemről, hogyan ne félj, félelem

Hogy ne féljek többé?

Will Smith története

Volt, hogy féltél meghozni egy döntést? Féltél kipróbálni valami újat? Féltél egy vizsga előtt? Vagy esetleg féltél megszólítani valakit, aki tetszett?

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy félt egy jövőbeli dolgoktól és utólag jövünk rá, hogy igazából nem is volt mitől félnünk. Will Smith elmesél egy viszonylag vicces. de annál hatásosabb történetet, hogy mennyire is befolyásolja az életünket a felesleges félelem.

Az igazság az, hogy nincs mitől félnünk, mivel egy életünk van és nem szabad pazarolnunk az időnket feleslegesen. Ha tetszik valaki, akkor soha nem leszel előrébb, azzal, ha félsz megszólítani – lehet, hogy életed legjobb döntése lesz, ha odamész hozzá… Félünk, attól, hogy mi történhet, mert automatikusan a legrosszabbra gondolunk és a kudarc lehetőségétől megfutamodunk, de

kockázat nélkül nincs siker

és ez milyen igaz! A sikerhez szükség van olyan lépésekre, amelyek kockázatosak. A biztonsági játék mindig kudarccal végződik, amit 80 évesen bánunk meg: bárcsak így – bárcsak úgy…

Gondold át, hogy mik azok a dolgok, amiket szerettél volna, de nem mertél lépni – és tanulva ezekből a hibákból tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy a következő alkalommal nem fogsz habozni! Mert te irányítod az életedet és nem a félelem!

Nézd meg a videót és vágj bele az életbe

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

Mondd el a véleményedet