Hogyan keress pénzt? Ötletek, tippek, módszerek

jó alkalmazott, jó főnök, jó munkahely, jó munkavállaló, üzlet, pénz, alkalmazott

Hogyan keress pénzt?

Ötletek, tippek, módszerek

(Pénzt szeretnénk: minnél több pénzt, lehetőleg minnél kevesebb energia, idő és pénz befektetéssel, valamint azonnal legyen jövedelem) – NEM LEHETETLEN

Nem az igazi pénz szerzés nagy titkát fogom elárulni, hanem lehetőségeket/ötleteket, amellyel kihasíthatsz magadnak egy szeletet a napi 5.1 TRILLIÓ DOLLÁROS érték cseréből. Akármennyire is érezzük azt, hogy nincs pénze az embereknek ez nem igaz és napról napra többet költünk. A világon minden egyes nap több mint 5 trillió dollár érték cserél gazdát. A kérdés az, hogy ebből te mekkora részt teszel ki.

Rolls Royce Wraith, rolls royce, revolhungary, luxus, luxus autó, autó, drága autó, bentley, brit, bmw

Régen kevés lehetősége volt az embernek arra, hogy kitörjön az anyagi függőségből, míg manapság talán túlsok lehetőség is adódik. Nem húzom tovább az időt és írok néhány ötletet, amivel megváltoztathatod az életedet:

airbnb, milyen vállalkozást indítsak, vállalkozás, üzlet, lakás kiadás, ingatlan, ingatlan üzlet, bérbeadás,

1. Ingatlan – add bérbe az ingatlanodat, Airbnb

Ingatlanokkal kereskedni, bérbe adni örök üzlet marad, akármennyire fejlődik a világ. Az embereknek mindig kell majd hol aludni vagy dolgozni. A módszer lehet változik: megjelent az Airbnb, amely inkább a rövidtávú kiadásokat preferálja, de nyer a bérbeadó is és a bérlő is.

Grant Cardone amerikai ingatlan mágnás szerint, ha nincs befektetési ingatlanod, add bérbe a lakóházadat vagy a szobádat. 

Végtelen lehetőség van az ingatlan üzletben, de ismerni kell a jogszabályokat hozzá, hogy a lehető legtöbbet lehessen kihozni belőle.

Airbnb-ről itt olvashatsz részletesebben

kickstarter, pénz szerzés, befektetés, hitel, vállalkozás

2.  Kereskedés – tőzsde, értékpapírok, részvények, bitcoin, arany

Manapság bárki kereskedhet a tőzsdén, akinek van pár ezer forintja. Warren Buffet a világ legsikeresebb befektetője szerint: csak azt a pénzt kockáztasd, ami nem fáj, ha elveszik (ne a gyerek elől vedd el a pénzt).

Pár hónapos nyugodt tanulás után (demó számlákon – szimuláljuk azt, ha igazi pénzzel kereskednénk az igazi piacon) bárki belefoghat a tőzsdézésbe a profik szerint is. Érdemesebb 100 ezernél több pénzzel indulni, mivel ez alatt magasabbak a költségek, mint a várható profit.

Érdemes átnézni, minden kereskedő oldalt mielőtt belevágunk, ha mi magunk akarjuk intézni az ügyeinket.

hogyan vállalkozzak, pénzkeresés, hogyan keressek pénzt, online pénz, vállakozás indítás, egyéni vállalkozás

3. Automatizált Webshop

Már nem is olyan cég van Magyarországon, akik fulfillment szolgáltatás nyújtanak: átveszik a számlázást, intézik a csomagok összekészítését, átadják a futárnak/postásnak a csomagot, rendezik a visszaárut stb.

Feladatunk: új termékek beszerzése  és a marketing ( a marketinget is tovább lehet adni vállalkozásoknak, ha még ezzel sem szeretnénk foglalkozni.

szolgáltatások, revolhungary, weblap fejlesztés, weboldal fejleztés, webshop készítés, weblap készítés, weboldal készítés, webshop készítés, logó tervezés

4. Online oktató anyagok készítése – nyelv oktatás, számítógép használat, weboldal készítés, marketing stb.

Mindenkinek van valami olyan tudása, amire másnak szüksége lenne. Add át tudásodat másoknak, ezzel segítve másoknak és magadnak is. Win-win helyzet. Értékes, hasznos tudást kap a vásárló, míg te pénzt a tudásodért. A vásárló pénzt és időt spórol hála neked. 

Szükséges: előre elkészített tudás anyag, amit bármikor elérhetnek a vásárlók még éjjel is.

Egyszer kell vele igazán sokat foglalkozni, de a bevétel folyamatos lesz.

egyetem, miért járjak egyetemre, miért nem jó az egyetem, egyetem tapasztalat,
5. E-book írás

Leülünk a számítógép elé és írunk egy könyvet arról amiről csak szeretnénk: fantázia történetet, vélemény, saját történet, gazdasági elemzés, pénz keresés, oktatás és ami csak eszedbe jut.

A szürke ötven árnyalata után nincs minőségi elvárása a világnak és bármiből lehet igazi siker. Nincs mitől félni. Ingyenesen fellehet tölteni az internetre pl: Amazon könyvek, Google könyvek.

Éjjel-nappal generálhatsz eladásokat. 


[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

 

Mondd el a véleményedet