Hihetetlen család 2 – Visszatért Mr. Irdatlan, Nyúlányka és Szuper Furi

hihetetlen család 2, filmkrtitika, mr irdatlan, nyúlányka, furi, szuperhős

Hihetetlen Család 2

Filmkritika

2004 után visszatért 2018-ban A Hihetetlen Család, amely egy igazi szuperhősös animációs film a Disney és a Pixar jóvoltából. Az első rész igazán érdekesre sikeredett és a nagyon egyedi látványvilág rögtön megfogta az embereket. A története az első résznek nem feltétlen volt a legizgalmasabb, így a kérdés az lehet, hogy vajon megérte-e a 14 évet várni a második rész megjelenítésére?

A Hihetetlen Család 2 története

A második rész ott folytatódik, ahol az első rész végetért, azaz Aknakukac megtámadja a várost és a szuperhős család megpróbálja megállítani őt, azonban nem sikerült. Aknakukac lerombolta a várost és kirabolt egy bankot – az emberek nem látták értelmét tovább a szuperhősöknek, így teljes mértékben felkellett szívódnia a hihetetlen családnak.

Egy multi milliárdos telekommunikációs cég vezére viszont rajong a hihetetlen családért és segíteni akar visszaállítani a szuperhősök hírnevét. A férfi egy elképesztő marketing zseni, aki tudja, hogy hogyan kell eladni az embereknek és a terve az, hogy a eladja az emberek a szuperhősöket, ezért Nyúlányka, Mr. Irdatlan és Fridzsimen alakítják a szuperhősök visszatérésének az első lépcsőfokát.

Nyúlányka volt az első, akinek megkellett mentenie egy vonatot, mivel az rossz irányba indult el. Az ember, aki irányította a vonatot hipnotizálva volt és nem is tudott, arról, hogy mit csinál – később elkezdtek szaporodni a hasonló furcsa események.

A Hihetetlen Család 2 története, arról szól, hogy hogyan oldják meg a helyzetet a szuperhőseink, ami igazából nem tud érdekes, mivel könnyedén kilehetett találni, hogy ki és mi áll a furcsa események mögött. A film igazi értéke a család volt. Elképesztően aranyos és vicces jelenetek voltak a filmben, amik elsősorban Furinak voltak köszönhetően, mivel a legalább 17 szuperképességgel rendelkező csöppség rendesen megnevetette az embereket.

A HIHETETLEN CSALÁD 2 AZ IMDB-N

Hihetetlen Család szereplők

Bob Parr / Mr. Irdatlan

Helen Parr / Nyúlányka

Lana Parr

Dash “Öcsi” Parr

Jack-Jack “Furi” Parr

Elza Divat

Fridzsiman

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet