Gyagyás Gyilkosság: Adam Sandler és Jennifer Aniston Netflixes Vígjátéka

Gyagyás Gyilkosság: Adam Sandler és Jennifer Aniston Netflixes Vígjátéka

Gyagyás Gyilkosság: Adam Sandler és Jennifer Aniston

Magyarországon nagyon népszerű Adam Sandler filmek a legtöbb esetben igazi kikapcsolódást és szórakozást nyújtanak, ami részben köszönhető Csőre Gábor zseniális szinkronjának is. Jennifer Aniston és Adam Sandler már a Kellékfeleség (2011) című filmben is együtt dolgoztak, ami szerintem egy elég jól sikerült Sandler film. Igazából a Kellékfeleség miatt vártam azt, hogy a Gyagás Gyilkosság egy igazán szórakoztató film lesz, de az elvárásaim talán magasak voltak…

Spitzék: Adam Sandler és Jennifer Aniston unalmas házassága

A film elején megismerhetjük Nick Spitz-et (Adam Sandler) és feleségét Audrey Spitz-et (Jennifer Aniston), akik már egy megfásult unalmas házasságban élnek, ahol Nick egy $25 Amazon-os vásárlási kuponnal lepné feleségét a régen beígért európai utazás helyett. Nick Spitz egyébként egy rendőr, aki többször is megbukott a nyomozói vizsgán, de azt hazudja, hogy már az és több fizetést emelést is kapott.

Audrey meggyőzi Nicket, hogy menjenek Európába. A repülőn Audrey egy krimi könyvet olvas amikor is elszanak Nick-el. Ezután találkozik a repülőn egy gazdag férfivel Audrey és ez a férfi meghívja őket egy luxus yacht-ra egy családi eseményre. A “csoró” vakáció helyett a yacht mellett döntenek, de ezen a yacht-on egy örökösédi gyilkosság történik… innen kezdenek bonyolódni a dolgok.

Enyhe Gyilkosság az Orient Expresszen beütésű “modern” nyomozós, “vígjátéknak” tudnám mondani a Gyagyás Gyilkosság című filmet.

A Gyagyás Gyilkosság, egy vígjáték, ami nem vicces

Ahogyan említettem, talán magasak voltak az elvárásaim, de a helyzet az, hogy egyetlen egy pillanat sem volt a filmben, amikor azt éreztem volna, hogy nevethetnékem lenne. Mégrosszabb, hogy fel se ismertem, hogy hol lettek volna a poénok, mert egyáltalán nem vicces a Gyagyás Gyilkosság… Minden Adam Sandler filmnél már megszokott, hogy valamilyen társadalmi, családi problémát próbál megoldani vagy egy leckét adni (legalábbis én így éreztem mindig) és ebben a filmben egy házasság kitartását és két ember összetartozásának fontosságát emeli ki, ahol egy tuti csapatot lehet verbuválni Spitzékből.

Gyagyás Gyilkosság IMDB oldala: katt ide

Adam Sandler – Jennifer Aniston – Gyagyás Gyilkosság – Vígjáték – Netflix

Mondd el a véleményedet