Grant Cardone 10X SZABÁLY – A garantált siker

Nincs lehetetlen csak tehetetlen, 10x szabály, 10x könyv, grant cardone könyv

10X Szabály

Grant Cardone

Ki az a Grant Cardone? Egy ex drogfüggő, aki saját erejéből épített fel egy 1 milliárd dolláros cégcsoportot és az Egyesült Államok elsőszámú eladó embere (Salesman), valamint hétszeres New York Times best-seller író, akinek a legsikeresebb könyve a 10X

A 10X szabály nagyon egyszerű lépéseket, szabályokat fogalmaz meg, amely szinte garantálja a sikert mégha ez elsőre hihetetlennek is tűnik. Az embereket nagyon könnyű eltéríteni a saját céljaiktól, mivel a legtöbben nem elég erősek és kitartóak, hogy véghez vigyenek valami nagy dolgot. Ez a könyv nagyszerű tanácsokat, szabályokat mutat a sikerhez.

A siker mindenkinek mást jelent, azaz ez nem pénzt jelent. Döntsd el, hogy mit jelent számodra a siker és tegyél meg érte mindent, amit tudsz!

10X három legfontosabb szabálya

  1. Fontos a SIKER
  2. A feladatod a SIKER
  3. Nincs rövid út a SIKERhez

A siker lelki győzelmet jelent, amikor sikerül elérnünk mindazt, amit MI szerettünk volna elérni. Ezt az érzést üldözni kell. Ha nem fontos számunkra a siker, akkor a saját életünket sem tartjuk fontosnak. A sikert viszont nem könnyű elérni és nem is tudja elérni mindenki.

Komoly kitartásra és elszántságra van szükség, akiben ezek megvannak, az nem bukhat el!

Miért 10X?

A legfontosabb szabály, hogy soha ne elégedjünk meg azzal, amink most van, hanem törekedjünk mindig megtízszerezni mindenünket, amink van.

A 10X szabály a kishitűséget győzi le bennünk, hogy elmerjük hinni azt a tényt, hogy bármire képesek vagyunk és ne dőljünk soha hátra, mert a világ sem áll meg.

  • Ha 10 ezer forintot keresünk, akkor a célünk legyen 100 ezer forint
  • Ha 100 ezer forintot keresünk, akkor a célunk legyen 1 millió forint
  • Ha 1 millió forintot keresünk, akkor a célunk legyen 10 millió forint
  • Ha 10 millió forintot keresünk, akkor a célunk legyen 100 millió forint

Nem arról van szó, hogy mindig megkell tízszereznünk, amink van, hanem arról, hogy legyenek nagyratörő terveink, mert a nagyobb, magasabb elvárások nagyobb eredményeket hoznak, mint az alacsony elvárások. Az a diák, amelyik a kettesre pályázik az soha nem lesz eredményes az iskolában, de az amelyik az ötös célozza meg több eredményt ér el még akkor is, ha az ötös nem sikerül csak a négyes.

Ha nem teszünk a munkahelyünkön semmi extrát, csak a minimumot, akkor ne várjuk, hogy lesz nagy fizetés emelésünk.

Cselekedj!

Az emberek hajlamosak arra, hogy nem mernek lépni, mert félnek a következményektől. Ha nem teszel semmit, akkor még az esélyt sem adod meg a sikernek, viszont a kudarcnak totális győzelmet adsz.

A semmit tevésnek mindig van egy visszahúzó hatása, akárcsak annak, ha nincs bevételünk, de fizetni valónk attól még lesz.

Aki cselekszik, az megteremti magának az esélyt a szerencsére és a sikerre.

Legyen célod!

Grant Cardone az első számú salesman az Egyesült Államokban annak ellenére, hogy nem tanult ember. Küzdeni kell a lehetőségekért és megkell tanulni élni azokkal, de ezek mit sem érnek, ha nincs konkrét célünk!

A 10X pontosan a cél fokozását éri el, hogy mindig legyen miután mennünk.

Nem véletlenül 10X és nem 2x, mert az emberek többsége maximum a duplázáson mer elgondolkodni és ezzel lekorlátozza a képességeinek hatékonyságát.

A 10X egy megfoghatatlan elérhetetlen dolog, amit mi elakarunk érni.

Nincs lehetetlen, csak tehetlen!

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet