Film: Az aszfalt királyai: Ford vs Ferrari – Christian Bale és Matt Damon szereplésével

Ford vs Ferrari, egy film a legendák csatájáról

Megjelnt az első magyar trailer a legendás Le Mans-i 24 órás futám győzelmének a történetéről, amikor a világ legjobb sportautó gyártóját a Ferrarit (és annak igen nagyképű tulajdonosát Enzo Ferrarit) az amerikai gyártó a Ford legyőzte az ikonná vált Ford GT-vel…

Képzeljük el magunkat 1966, amikor két féle autó volt: Ferrari és minden más. Szinte senki se vette komolyan a Fordot, hogy legyőzheti a sportkocsi szóval egyenlő Ferrari-t.

Nem kisebb nevek fognak szerepelni az Aszfalt Királyai: Ford vs Ferrari című filmben, mint Matt Damon (a legendás Caroll Shelby szerepében) és Christian Bale (Ken Miles a pilóta). Egy igazán tökös amerikai film egy igazán tökös amerikai történetről, amikor is az amerikai tökösség legyőzte az olasz sportautó istent a Ferrarit… Várhatóan egy nagyon szellemes, vicces, drámával teli lesz az igaz történeten alapuló film és várhatóan az összes felmerülő problémát és azok megoldását láthatjuk. A Ford egyébként ezzel a győzelemmel mentette meg a csőd szélén álló céget és tört borsot Enzo Ferrari orra alá.

Az Aszfalt Királyai: Ford vs Ferrari film IMDB oldala itt található

A filmet egyébként 2019. november 14-én mutatják be

Mondd el a véleményedet