Fekete Párduc – Vélemény – Black Panthern

Fekete Párduc

Black Panther

fekete párduc, fekete párduc vélemény, revolhungary, blog, marvel filmek, black panther

A Marvel filmek évre-évre próbálnak valami újat mutatni és mindent megtesznek a készítők, hogy minél jobban tetszen a közönségnek. A Thor Ragnarök üdítő újítás volt az előző két részhez képest, bár egy kicsit Galaxis őrzöi koppintásnak érződött. A Fekete Párduc az különös szuper hősös film, mivel a főszereplők nem fehérek, mint pl: Amerika kapitány, hanem feketék. Én személyesen nagyon kedvelem a feketéket és valóban ideje volt már egy olyan filmet bemutatni, ami nem a fehérek királyságáról szól.

Mikor megláttam a Star Wars: Az utolsó Jedi mozi vetítés előtti Fekete Párduc reklámot elvoltam ájulva, hogy de menő lesz. Kicsit vegyesek az érzéseim a film megnézése után. Nem azt kaptam, amire számítottam, de ettől még jól film.

fekete párduc, fekete párduc vélemény, revolhungary, blog, marvel filmek, black panther

Nem lővöm le, hogy mi történik pontosan a filmben.

A színeszek nem a legjobbak. Michael B. Jordan testét elképesztően felpumpálták, de sajnos színészi képességei nem javultak a Creed című film óta. Maga a Fekete Párduc Chadwick Boseman érdekes karakter, akinek van keresni valója Hollywood-ban. A magyar szinkron förtelmes volt. Andy Serkis hangja csodálatos és csodálatos színész is, de Szabó Győzőnek sikerült elrontania Serkis alakítását. Andy Serkis alakítja egyébként Snoke fővezért, Smiagolt, Cézárt a Majmok bolygójából és rengeták más hírest karaktert is.

A történet röviden: Wakandában van a világ legerősebb fémje a Vibránium, amely hatalmas technikai lehetőségeket hordoz. A wakandaiak mindent megtesznek, hogy a világ ne szerezzen tudomást a gazdagságukról, de egy kirekesztett wakandai másképp gondolja. Ez a wakandai anarchiába taszítja az országot és elveszi a trónt a királytól. A király feladata rendet rakni és vissza szereznie a trónját…

fekete párduc, fekete párduc vélemény, revolhungary, blog, marvel filmek, black panther

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet