Extrovertált vs Introvertált – Melyik vagy? TESZT

introvertált, extrovertált, teszt, személyiség teszt, extrovertált introvertált

Extrovertált vs Introvertált

Személyiség Teszt

Az extrovertált emberek általában nyitottak, könnyen ismerkednek, könnyen barátkoznak, kevésbé szégyenlősek, könnyen kommunikálnak és akkor érzik magukat a legjobban, ha sok inger éri őket, azaz szeretnek a külvilággal kapcsolatba kerülni. Kevésbé megbízhatóak azok akik kifejezetten extrovertáltak, de nem feltétlenül. Statisztikák szerint az extrovertáltak kevésbé hűségesek, de szintén nem biztos, hogy nem hűséges az, aki extrovertált.

introvertált, extrovertált, teszt, személyiség teszt, extrovertált introvertált

Az introvertált emberek általában befeléfordulók, kevésbé szeretnek idegenekkel kommunikálni, kevés emberben bíznak meg igazán, nyugodtak, csendesek, érzelmesebbek. Megbízhatóak és ragaszkodóbbak, mint az extrovertáltak. Az introvertáltak a szerelemben sokkal érzikebbik és sokat tesznek a már kialakított kapcsulatukért.

milliárdos, revolhungary, shop, blog, üzlet, pénz

Warren Buffett a világ egyik leggazdagabb embere egy nagyon pozitív ember, akinek a társasága nagyon kellemes, azonban ő introvertáltnak vallja magát. Szóval attól, hogy esetleg nem szeretsz sok emberrel egy szobában lenni, attól még lehetsz pozitív és vidám ember.

introvertált, extrovertált, teszt, személyiség teszt, extrovertált introvertált

Lényegtelen, hogy a teszt szerint milyen a személyiségtípusod, mivel nem lehet bekategorizálni egy embert csak nagy vonalakban lehet meghatározni, hogy mi a jellemző rá. Nekem a fenti képen látható eredmény jött ki, amivel egyet is értek és nem is. Inkább extrovertáltnak érzem magamat, azonban vannak helyzetek és emberek, akik az introvertált énemet hozzák elő. Azaz helyzet függő is, hogy milyenek vagyunk.

Töltsd ki Te is a tesztet és tudd meg, hogy milyen a személyiséged:

Katt ide

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet