Elon Musk: Út a csőd széléről a Holdra #Tesla #SpaceX #PayPal

spacex, tesla, elon musk, elon musk csőd, elon musk motiváció, elon musk hold

Elon Musk #Tesla #SpaceX #PayPal

Út a csődszéléről a Holdra

Elon Musk akiről mindenki úgytudja, hogy ő egy igazi zseni, akinek sikerül még a lehetetlen is.

A valóság nem is lehetne ettől messzebb

Vitathatatlan, hogy Elon Musk és a cégei olyan dolgokat alkottak, amelyek lehetetlennek tűntek. Tény, hogy a Tesla nélkül nem terjednének az elektromos autók, amelyek minden tekintetben felülmúlják a belsőégésű motorokat, illetve a SpaceX forradalmasította az űrutazást, aminek köszönhetően már lehetséges turistaként az űrbe utazni (Az Első HOLD TURISTA: Yusaku Maezawa – SpaceX / Elon Musk Hold projekt).

spacex, tesla, elon musk, elon musk csőd, elon musk motiváció, elon musk holdElon Musk egy maximalista, céltudatos és makacs ember, aki soha nem adja fel. Számtalanszor voltak a cégei csőd szélén, amiből mi átlag emberek nem sokat érzékelünk, csak a sikert látjuk. Elon Musk számára nagyon fontos a SpaceX sikere.

A SpaceX rakétáinak egyedülálló tulajdonsága a tervezett újrafelhasználhatóság, ami az első fokozat esetében irányított ereszkedéssel és aktív fékezéssel, a rakétafokozat ismételt begyújtásával érnének el, a kilövésből megmaradó üzemanyag felhasználásával – Wikipédia

Az első három próbálkozása a SpaceX-nek sikertelennek mondható és a harmadik sikertelenség után Elon Musk nagyon kemény helyzetbe került, mivel a Tesla mellett a SpaceX is a csőd szélére került. Ha nem sikerült volna a 4. rakétakilővése a SpaceX-nek, akkor vége lett volna az egész projektnek.

spacex, tesla, elon musk, elon musk csőd, elon musk motiváció, elon musk hold

Hajlamosak vagyunk a sikeres embereknél nem észrevenni azt, hogy mennyire kemény lehetett eljutni arra a pontra, amit mi sikernek hívunk. Elon Musk a SpaceX és a Tesla mérnökeinek azt mondta, hogy teljesen mindegy, hogy mikor van probléma, hívják fel őt – akkor is, ha hajnali 3 óra van.

Ha heti 100 órát dolgozol, míg mások heti 40 órát dolgoznak. Te 4 hónap alatt éred el, azt ami másnak 1 év – Elon Musk

Nincs megállás! Csak előre!

Érdekes, hogy egy olyan sikeres és gazdag ember, mint Elon Musk mégmindig úgyérzi, hogy szükséges számára a heti 100 óra.

Miért? Nem elég neki, amit elért?

Mert ő ilyen ember. Nem adja fel, akármilyen a helyzete. Vannak céljai és mindet elakarja érni. Az igazán sikeres emberek nem lassítanak miután elérnek valami nagy dolgot. Mennek tovább, mert soha nem elég és mindig van egy nagyobb cél. Elon Musk és a SpaceX a sikeres Hold utazás után belevág a Mars utazásba, illetve a Tesla sem áll meg és a leghatékonyabb közúti elektromos autótól a leghatékonyabb elektromos kamionokig terjednek a fejlesztések.

Soha nem adom fel! – Elon Musk

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

1 comment on “Elon Musk: Út a csőd széléről a Holdra #Tesla #SpaceX #PayPal

Mondd el a véleményedet