Elektromos Roller, az ECO közlekedési forma / Gyors, Olcsó, Hatékony

elektromos roller, scooter, jövő közlekedése, elektromos közlekedés

Elektromos Roller

Gyors, Olcsó, Hatékony

A nagy városokban a hatalmas távolságok és a hatalmas forgalom miatt nagyon sok időnket veszi az, hogy eljussunk A pontból, B pontba.

Közlekedési formák:

 • Autóval a dugók miatt, a piros lámpák miatt vagy a parkoló helyek hiánya miatt veszítünk időt + sokba kerül
 • Gyalog minden messze van és rengeteg időt veszítünk, ha nem a belvárosban lakunk
 • Tömegközlekedéssel is sokszor kell gyalogolni + nem a legkellemesebb a BKVn vagy a DKVn utazni
 • Biciklivel gyors és olcsó a közlekedés, de megkell gondolni, hogy hogyan öltözünk fel + a B pontnál hová rakjuk a biciklit?

Magyarországon betiltották az Uber-t és a hozzá hasonló szolgáltatásokat, így ezzel nem kell számolni hazánkban
és a TAXIT INKÁBB HAGYJUK!

Game changer! Elektromos Rollert mindenkinek!

Manapság egy átlagos biciklit nagyjából 50-100 ezer forint és ezek általában a kényelmetlen, dög nehéz biciklik. Ha egy átlagos bicikli ilyen drága, akkor nem is kérdés, hogy inkább elektromos rollert vennék, amit akár 100 ezer forint alatt is meglehet venni, de a jobbak árai sincsenek elszálva a valóságtól.

 • 20-40 km-es hatótáv

 • 20-35 km/órás sebesség

 • összecsukható

 • bárhol használható: úton, járdán

 • halk

 • megbízható

 • nehezen lopható

 • olcsóbb a fenntartása, mint egy biciklinek

A munkahelyed és az otthonod között van 10 km távolság. Bármilyen közlekedési formát is használtál ezelőtt, ezzel sokkal jobban jársz. Nem kell órákat gyalogolni, nem kell amortizálni az autódat, nem kell üzemanyagra költeni, nem kell tömegközlekedési bérlet.

Gyerekként szinte mindenki rollerezett legalább egyszer. Lehet, hogy gyerekesnek hangzik, de szerintem hatalmas élmény felnőttként is a rollerezés, főleg elektromos rollerrel. Persze, ha valakit zavar az, hogy állni kell a rolleren, akkor nem kell elvetni az ötletet, mivel a legtöbb modellhez jár ülés, amit fel és le is lehet szerelni.

Biztonságos közlekedés az elektromos rollerrel

Világítás

Elől-hátul van lámpa az elektromos rolleren. Annyira erős a lámpájuk, hogy nincs az az autós, amelyik nem venné észre azt, hogy egy elektromos roller megy előtte, illetve mi is tökéletes éjszakai világítást kapunk, azaz mindent látni fogunk, ami szükséges a biztonságos közlekedéshez.

Tempomat

Még tempomat is található egyes modellekben, ami azt jelenti, hogy egy konkrét sebbességre is beállíthatjuk a rollerünket és csak a kormányzásra kell odafigyelnünk, ezzel is növelve a biztonság érzetet.

Kormány

Nem forgatható 45 fokos szögnél jobban a kormány sem balra, sem jobbra, ami abban akadályoz meg téged és a roller is, hogy eltakonyoljunk az aszfalton. Hatalmas extra.

A jövő Mol Bubbi-ja az elektromos roller

Egyáltalán nem lehetetlen, hogy pár éven belül a Mol Bubbi biciklik helyett vagy mellett megjelenjenek az elektromos rollerek, mint közösségi, városi közlekedési forma. Lemész az utcára, felkapod a legközelebbi rollert, majd 5-10 perc alatt beérsz a munkahelyedre és le is tudtad a közlekedést.

Gyors. Olcsó. Hatékony.

Ha teheted, akkor javaslom, hogy gondolkozz el az elektromos roller vásárlásán.

Mondd el a véleményedet