Dragon Ball Super – Az Univerzumok csatája

dragon ball super, dragon ball super magyar, dragon ball super viasat, dbs, dragon ball z, son goku, son goku isten,

Dragon Ball Super

Son Goku a Super Csillagharcos Isten

A Dragon Ball Z volt az első animék egyike, amely meghódította az egész világot és 2015-től folytatódott Dragon Ball Super néven. A Dragon Ball Super története figyelmen kivül hagyja a bukott Dragon Ball GT-t és egy másik irányba tereli a Z-ben történteket. 2018. március 28-tól magyar nyelven is elkezdték sugározni a TV-ben, mégpedig a Viasat hozta el a Dragon Ball Super-t a magyar nézőknek.

12 univerzum alkotja a világot és mindegyik univerzumnak van egy-egy pusztítás istene. Son Goku-ék univerzumának (6-os univerzum) a pusztítása istene Bills (Beerus). Eredetileg 18 univerzum volt, de Zeno elpuszított 6 univerzumot. Zeno az ura mindennek és a pusztítás istenei is behódolnak neki.

A Dragon Ball Super-ben fontos szerepet fognak kapni olyan szereplők, mint például: Dermesztő (Freeza), C17 (Android 17) és Zseniális Teknős (Master Roshi). Nekem tetszett az egész sorozat és Son Goku továbbra is bebizonyítja, hogy ő soha nem veszít és megvéd mindenkit. Nagyon fordulatos és izgalmas a Dragon Ball Super, amely garantáltan tetszeni fog, ha tetszett a Dragon Ball Z.

dragon ball super, dragon ball super magyar, dragon ball super viasat, dbs, dragon ball z, son goku, son goku isten,

A történet, azzal kezdődött, hogy Son Goku megküzdött Super Saiyan III formában Bills-el, de esélytelen volt és rájött, hogy neki is istenné kell válnia. Bills az álmában látott Super Csillagharcos Istent kereste Son Goku személyében, de nem azt találta, amire számított. A Dragon Ball Super arról szól, hogy hogyan válik Son Goku istenné és a hangulat fokozás mesterségét nem felejtették el a Dragon Ball alkotói. Méltó utódja a Dragon Ball-nak és Dragon Ball Z-nek a Dragon Ball Super.

Több formája látható az isteneknek a Super-ben, de a végső formája Son Goku-nak az utolsó részekben lesz látható mégpedig Ultra Ösztön (Ultra Instict) néven, amikor is fehér lesz a haja és szürke lesz a szeme. A plakátokon és reklámokban látható kék haj nem a végső isten forma.

Lesz a történetben egy fekete Son Goku, akiről elárulom, hogy  nem Son Goku, de bizonyos szemszőgből lesz köze hozzá.

Hihetetlen karakterekkel találkozhatunk a sorozatban, akiknek az ereje messze túlszárnyalják a képzeletünket. A 6-os univerzumbeli csillagharcosok hihetetlen tehetséges, köztük Kale, aki a Legendás Superharcos (Broly szintje, Legendary Super Saiyan) szintet is eltudja érni. A 12-es univerzum harcosai Toppo és Jiren pusztítás isteni szinten vannak. A végső összecsapás Son Gokuék vs Jiren & Toppo között fog zajlani.

Ha szeretted a Dragon Ball-t és a Dragon Ball Z-t, akkor nem lesz csalódás a történet, de kell hozzá türelem, amíg beindul a cselekmény, mivel egy teljesen új perspektívába kell áthelyezni az erőket, a történetet és minden egyebet.

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet