Deadpool 2: Katasztrófa film Brad Pitt mellékszerepléssel (KRITIKA)

Deadpool 2, deadpool 2 kritika, deadpool 2 brad pitt, Ryan Reynold, Cabel deadpool

Deadpool 2

Filmkritika

A Deadpool első része annyira meghökkentő és új stílus volt, hogy nem lehetett nem szeretni. Igen magasra tette a mércét a Zöld Lámpával megbukott Ryan Reynolds által alakított Wade Wilson, aka Deadpool, de a Deadpool 2 katasztrofális mellé lővés lett.

DEADPOOL 2: IMDB

SPOILER


Wade Wilson végre boldogan élhet szerelmével miközben profin végzi ki az embereket, akiknek a kiiktatásával megbízták. A film első 5 percében viszont elb.szodik minden. Megakarják ölni Wade-t, de hihetetlen módon a baba tervezés közben megölik a lányt… na booom.

Sajnos nem volt igazi története a filmnek és nem éreztem, hogy hova szeretne a történet eljutni. Persze nagyon leegyszerűsítve: van egy kövér mutáns srác, aki rossz dolgokat csinál a jövőben, visszajön a jövőből KÁBEL, hogy megmentse a családját, azzal, hogy megöli a srácot, de Wade-ben feltámad az apai ösztön a baba tervezés miatt és megakarja menteni a srácot, ami sikerül is neki.

Szerettem volna egy jót nevetni a filmen, de sok jelenet inkább kínos volt, mintsem vicces. A filmben felbukkan egy másodperce Brad Pitt is, illetve szerepel a filmben Ryan Reynolds-on és Josh Brolin túl Terry Crews (a nagyon izmos fekete fószer, aki az Old Spice reklámban is szerepel és hihetetlen nagy forma).

A Marvel mindent megtett, hogy hatalmas érdeklődés legyen a film iránt, mivel rengeteg kis filmet készítettek a film bemutatása előtt és tényleg ezért a filmért volt ekkora felhajtás? A kis filmek ezerszer többet értek, mint maga a film.

Josh Brolin játsza egyébként Thanos a Bosszúállokban, amelynek a 3. része a Bosszúállok: Végtelen háború a legsikeresebb Marvel filmnek számít és rá egy hónapra mutatták be a Deadpool 2-t. Már a Bosszúállok miatt is magas volt a mérce, hogy a következő Marvel is biztosan hatalmas durranás lesz (lényegében az volt és nagyon nagy csalódás volt a film).

ÍME NÉHÁNY A KIS FILMEKBŐL, AMIKEN TÉNYLEG LEHET SZÓRAKOZNI:

Bevetették David Beckham-et is a film előtt:

A retro festős Deadpool:

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet