Coco – A legérzelmesebb Disney/Pixar animációs film – Filmajánló

Coco

Disney/Pixar

Coco egy csodálatos animációs film, amely nagyon komoly témákat feszeget és nagyon elegánsan, könnyedén mutatja be azokat. Mi a fontosabb a család vagy a karrier? Mi történik, ha a családot választod és mi történik, ha a karriert? Emlékezni fognak ránk, ha meghalunk? Valóban olyanok az emberek, amilyennek bekategorizáljuk őket elsőre? Mi van, ha a családod nem támogat abban, hogy elérd a céljaidat? Nem láttam még soha ehhez fogható animációs filmet. Coco úgy játszik az érzelmeinkkel, mintha valami játék figura lenne, amit dobálnak.

coco, coco disney pixar, disney mese, pixar mese, disney pixar, coco mese

Mi vagy ki az a Coco? Coco egy kedves idős dédnagyi, akinek az emlékei nagyon megkoptak és nagyon kevés dologra emlékszik az életéből. Coco unokája Miguel nagyon imádja a zenét és szeretne nagy és sikeres zenész lenne, mint a nagy Ernesto de la Cruz, azonban a család több generációval ezelőtt kitiltotta a zenét a család életéből, mivel Coco apukája egy zenész volt, aki a zenét válaszotta a család helyett és Coco anyukája nem akart többet a zenéről hallani, mivel tönkre tette a családot.

john q végszükség, denzel washington film, filmajánló, komoly film,

Miguelt sajnos nem támogatták abban, hogy zenész lehessen. Szörnyű érzés, amikor a saját családod nem támogat, hogy elérd az álmodat. Az a család nem szeret, amelyik nem támogat? Vagy pont fordítva? Coco tökéletesen váltogatja ezeket a témákat és megoldást is talál rájuk. Kötelező darabnak gondolom. Nem véletlenül nyert két oscart.

A Remember me című szám nagyon tetszett és biztosan fogom énekelni a gyermekeimnek. 10/10.

Igazán szórakoztató, sokat mondó animációs film a Coco. Elsősorban szerintem a felnőtteknek készült, pontosabban a szülőknek, de rájuk garantálom, hogy nagy hatással lesz.

 

Coco előzetes:

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]