Bill Gates és Jeff Bezos után Bernard Arnault a következő +100 milliárd dolláros ember

Bill Gates és Jeff Bezos után Bernard Arnault a következő +100 milliárd dolláros ember

Jeff Bezos (Amazon) és Bill Gates (Microsoft) után meglett a világtörténelem harmadik 100 milliárd dolláros embere, aki nem más, mint a Hennesy, Louis Vuitton és a Chandon márkák tulajdonosa, Bernard Arnault.

Bernard Arnault: Hennesy, Louis Vuitton és a Chandon tulajdonosa

A évről-évre folyamatos nő a gazdagok száma és a luxus termékek iránti érdeklődés soha nem volt olyan magas szinten ma. A luxus márkák iránt elkötelezett francia Bernard Arnault lett Európa leggazdagabb embere és villám gyorsan lehagyta Mark Zuckerberg-et (Facebook) és Warren Buffet (Berkshire Hathaway).

Olyan márkák tartoznak Bernard Arnault tulajdonában, mint:

  • Louis Vuitton
  • Hennesy
  • Chandon
  • Tag Hauer
  • Fenty Beauty (Rihanna nevével fémjelzett)
  • Dior

A szupergazdagok száma hatalmas mértékben nőtt meg és ezen gazdagoknak nem számít az ár, csak amit egy adott márka képvisel. A luxus márkák ismérve mindig is az volt, hogy magas minőséget, menőséget és hatalmas árat képviselnek… Tavalyi évben még 58 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező 70 éves Bernanrd Arnault hatalmasat ugrott az elmúlt időszakban és beírta magát a történelembe.

Jeff Bezos volt az első, Bill Gates a második és Bernard Arnault a harmadik

Az Amazon.com alapítója Jeff Bezos volt az első a történelemben, akinek a vagyona meghaladta a 100 milliárd dollárt. A hatalmas világszenzáció hamar véget ért, mivel Bill Gates és a Microsoft annyira gyorsan feljött, hogy fel sem lehetett eszmélni. Bill Gates pár hónap eltéréssel belépett a 100 milliárd dollárosok klubbjába. A két tech óirás vetélytárs nélkül maradt, mivel a harmadik helyen lévő Warren Buffet (a világ legjobb befeketetője) alaposan levolt maradva mindkettejüktől. Bernard Arnault és a luxus ipar pedig úgy döntött, hogy rekord eladásokat produkálnak. Bernard Arnaul villámgyorsan lett a harmadik 100 milliárd dolláros ember a történelemben…

Mondd el a véleményedet