Az Első HOLD TURISTA: Yusaku Maezawa – SpaceX / Elon Musk Hold projekt

hold utazás, elon musk, spacex, hold turista, Yusaku Maezawa

Az Első Hold TURISTA: Yusaku Maezawa

SpaceX / Elon Musk Hold projekt

A SpaceX és Elon Musk bemutatta az első Hold turistát, aki elsőként fog a Holdra eljutni az Apollo 17 legénysége után (1972. december 11.):

Yusaku Maezawa

Elon Musk a legbátrabb embernek hívta az egyébként dollár milliádos Yusaku Maezawa-t, aki részben arra használja a Hold utazásával kapcsolatos felhajtást, hogy a saját vállalatának reklámot csináljon.

Ki az a Yusaku Maezawa? Az első hold turista (milliárdos)

Yusaku Maezawa egy japán kiskereskedelmi iparmágnás, aki a harmincas éveiben lett dollár milliárdos köszönhtően a ZozoTown-nak, amely Japán legnagyobb online divat “plázája”. Japánban hatalmas hírneve van, mivel azon kevés japánhoz tartozik, akik nem követik a japán hagyományokat. Japánban a munka szent dolog és a hét minden napja munkanap, de Yusaku Maezawa rendhagyó gondolkodása teljesen szembe megy a Japán kultúrával:

Yusaku Maezawa:
DOLGOZZ KEVESEBBET!

hold utazás, elon musk, spacex, hold turista, Yusaku Maezawa

A dolgozz kevesebbet gondolkodás többször is előfordul az igazán sikeres emberek körében, mivel ők nem azt vallják, hogy dolgozz többet és többre mész, hanem dolgozz okosabban és többre mész. A ZozoTown sikere abban rejlik, hogy Zozo-nál pontosan tudják, hogy az emberek mit akarnak és mit szeretnének.

ZozoTown világbrand lesz a SpaceX-nek köszönhetően

A ZozoTown a legnagyobb japán online divat plázája és az egyik legnagyobb brand Japánon belül, de a vállalat célja, hogy globális hírnévre tegyenek szert és Yusaku tervei szerint a cég 50 milliárd dollárt fog érni 10 éven belül, amellyel a világ egyik legnagyobb cégévé válhatna.

Mi lehetne annál nagyobb címlap sztori, mint az, hogy te vagy az első Hold turista?

SpaceX Falcon Heavy & Starman

A SpaceX bebizonyította, hogy a NASA űrprogramjai túl drágák voltak és nem voltak elég hatékonyak. A SpaceX és Elon Musk forradalmasítani fogja az emberiség űrutazását…

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

1 comment on “Az Első HOLD TURISTA: Yusaku Maezawa – SpaceX / Elon Musk Hold projekt

Mondd el a véleményedet