Amazon Affiliate – Pénz keresés online

amazon.com, amazon, amazon affialiate, pénz kersés, passzív jövedelem, pénz, otthon munka, blog, blogolás, pénz, munka, online, online kereskedés

Passzív jövedelem

Egyre több embert vonz a passzív jövedelem, amiért nem kell dolgozni és jön a pénz még, akkor is, amikor alszunk. Ez részben igaz, részben nem. Kell dolgozni a passzív jövedelemért. Sokat kell dolgozni, mire lesz egyáltalán 1 forint haszna is. Lényegében, akkor kell a legtöbb munkát befektetni, amikor még nem hoz pénzt a dolog és utánna átfordul a dolog. Kevesebb munka, több pénz, de ez sem feltétlen igaz. Mindig kell dolgozni vele csak kevesebb munkának fog érződni, ha jön is végre a pénz. Na, de milyen lehetőségei lehetnek egy embernek a passzív jövedelem elérése érdekében?

Első rész: Amazon Affiliate

Az amazon.com a világ egyik legnagyobb vállalata, aminek a tulajdonosa a világ leggazdagabb ember (2018) Jeff Bezos. Könyv kereskedéssel kezdték és mai napig az amazon a legnagyobb könyvkereskedő a világon.

Hogyan lesz pénzem a világ egyiklegnagyobb cégétől?

kickstarter, pénz szerzés, befektetés, hitel, vállalkozás

Lényegében, úgy lesz pénze az embernek, hogy nagyobb forgalmat generál az ember az amazonnak, illetve az amazonon kereskedőknek. Jelentkezni kell az amazon affiliate programba, majd a sikeres jelentkezés után beállíthatjuk, hogy milyen termék csoportokat “reklámoznánk” szívesen az amazon oldalról. Ezután kapunk egy kódot, amit elhelyezhetünk különféle platformokon.

A lényeg, hogy embereket irányítsunk az amazon.com-ra. Ha van egy blogja az embernek vagy egy sikeres Youtube csatornája, akkor már nincs okunk nem belevágni. Elhelyezni a blogban a kódot, Youtube videók alatt egy linket gyerek játék. Pénzünk azonban  csak akkor lesz, ha az emberek, akik látogatják az oldalunkat, videóinkat rákattintanak a amazontól kapott linkre és maximum 89 napon belül vásárolnak onnan. Ha megtörténik a vásárlás, akkor részesedést kapunk a tranzakcióból.

Minden termék csoportnak más a részesedési százaléka, így érdemes ez alapján eldönteni, hogy milyen termékeket engedélyezünk megjeleníttetni az oldalunkon.

A következő képpen alakul a részesedés:

Product CategoryFixed Standard Program Fee Rates
Amazon Gift Cards, Wine0.00%
Video Games & Video Game Consoles1.00%
Televisions, Digital Video Games2.00%
PC, PC Components, DVD & Blu-Ray2.50%
Toys3.00%
Amazon Fire Tablet Devices, Dash Buttons, Amazon Kindle Devices4.00%
Physical Books, Health & Personal Care, Sports, Kitchen, Automotive, Baby Products4.50%
Digital Music, Grocery, Physical Music, Handmade, Digital Videos5.00%
Outdoors, Tools5.50%
Headphones, Beauty, Musical Instruments, Business & Industrial Supplies6.00%
Apparel, Amazon Element Smart TV (with Fire TV), Amazon Fire TV Devices, Jewelry, Luggage, Shoes, Handbags & Accessories, Watches, Amazon Echo Devices7.00%
Furniture, Home, Home Improvement, Lawn & Garden, Pets Products, Pantry8.00%
Amazon Fashion Women, Men & Kids Private Label, Luxury Beauty, Amazon Coins10.00%
All Other Categories4.00%

 

Ha érdekelnek további lehetőségek, részletesebb leírások, akkor kövesd a blogot, like-old a facebook oldalt.

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet