A Világ 50 LegSZEXIBB Cége – Ilyen helyen kell dolgozni…

ilyen helyen kell dolgozni, legszexibb, legjobb munkahely, dolgozz itt, legszexibb cég

A Világ 50 LegSZEXIBB Cége

Ilyen helyen kell dolgozni…

Vannak cégek, ahol megtiszteltetés dolgozni és az alkalmazottak is szívesen dolgoznak. Maga a cég brand-je, fejlődése, történelme, hatalma, terméke valamilyen komoly vonzalmat vált ki egy-egy új munkavállalóból.

 • én ott akarok lenni
 • részese akarok lenni

Az UNIVERSUM (stockholmi székhelyű, employer brand marketinggel foglalkozó ügynökség) 12 ország egyetemista véleménye alapján készített két darab listát, hogy hol a legvonzóbb, legszexibb dolgozni egy mérnök-, informatikus vagy egy business szakos pályakezdő számára.

Te hol dolgoznál?

Döntsd el, hogy számodra milyen feltételek lennének fontosak és mit csinálnál szívesen.

Google

Mindenki hallott már arról, hogy a Google teljesen elkényeszteti a dolgozóit és ingyen van minden, illetve sportpályák és minden egyébb luxus eszköz, szolgáltatás megtalálható a “campus!” területén, de ez a lista kicsit többről szól, mint arról, hogy mit kapnak ingyen a dolgozók.

BMW

A BMW 2017 évvégén 3 millió forintos bónuszt adott minden dolgozójának, ezzel is megköszönve a kemény munkát, amely évről-évre jobb eredményt hoz a vállalat számára.

 • Képzési lehetőség. Azok az emberek, akik nem csak munkahelyként és megélhetési lehetőségként gondolnak a munkahelyükre, azoknak nagyon fontos a fejlődési lehetőség, mert a cég érdeke és a saját érdekünk találkozik.
 • A munka-magánélet egyensúlya. Mennyire tartja tiszteletben a cég azt, hogy a dolgozók igenis van munkántúli élete is, ami a cég szempontjából is fontos, mivel egy kiegyensúlyozott dolgozó hatékonyabb, mint egy intorelláns cégnél robotoló ember.
 • Innováció, innováció, innováció. Az egyik legfontosabb szempont a mérnők-, informatikusok körében. A legjobb technológiával a legjobbat létrehozni.
 • Munkakörnyezet. A munkahely legyen kreatív, dinamikus, barátságos akárcsak a  Google campus
 • Magas fizetés. Az óriás vállalatok szinte üldözik a pályakezdőket, hogy a vállalat mégjobban tudjon fejlődni és a pályakezdők tisztában vannak vele, hogy van kereslet rájuk. A magas fizetés nagyon is fontos szempont a Z generáció számára. Gondoljunk bele, hogy Magyarországon is megkereshet egy kezdő informatikus fél-egy millió forintot.

Érdekességek

 • mindkét lista élén a Google végzett
 • hat autógyártó fért be mindkét listába: BMW, Daimler/Mercedes-Benz, Volkswagen Group, Toyota, General Motors, Ford Motor Company
 • a Coca-Cola mindkét listán bőven a Pepsi (PepsiCo) előtt végzett
 • Adidas mindkét listán szerepel, míg Nike csak a business táblázatban szerepel, ahol az Adidas mögött van

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet