A férfi, aki 1944 km vezet mindennap a munkahelyére (SZATÍRA)

a férfia aki 1944 km vezet mindennap, szatíra

Egy férfi, aki 1944 km-t vezet mindennap

Ted Clarks egy kanadai fickó, aki Calgary-ben él és Vancouver-ben dolgozik – a két város közötti út 1944 km hosszú

A CBC készített egy rövid filmet, amelyben egy kanadai férfi, akinek családja van (egy kis baba és feleség) és mindennap 1944 km vezet a munkahelyére. Ez napi 12-13 óra vezetést jelent… csak ODA

“Örültségnek tűnik, de szükségem volt egy munkára, mert családom van – Találtam egy nagyszerű állást Vancouver-ben és beleugrottam”

TED BÁRISTAKÉNT DOLGOZIK

Hetente nagyjából 500 dollárt költ üzemanyagra, ami évi 26 ezer dollárt jelent. Mivel nagyon-nagyon sokba kerül a napi 1944 km vezetés, kénytelen volt a férfi egy másodállást is bevállalni, így a vezetés alatt telefonos ügyfélszolgáltati munkatársként dolgozik.

Ted elmondja, hogy hogyan néz ki egy “ÁTLAGOS” hete – ha valaki nem ért angolul egy teljesen komoly történetnek tűnik a film alapján Ted története.

Van hogy akár 1 órát is tud aludni Ted és még van egy kis ideje a kis babával is játszania. Pénteken egyébként dupla műszakot húz le Ted, így ilyenkor nincs ideje haza is menni és a kocsiban alszik. De a hétvégéje szabad és ilyenkor együtt lehet(ne) a családjával, ha nem aludna kimerültségében…

A kisfilm arról szól, hogy nagyon sokan naponta több órát és rengeteg pénzt pazarolnak el, azért, hogy egy kicsit jobban fizető állást kapjanak és szinte semmi idejük ne legyen a családukkal foglalkozni.

[INSERT_ELEMENTOR id=”3477″]

[carousel_slide id=’3361′]

Mondd el a véleményedet